Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i S:t Pierre och Miquelon

Jämför biluthyrningsföretag S:t Pierre och Miquelon

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i S:t Pierre och Miquelon

Sök och jämför priser på biluthyrning i hela S:t Pierre och Miquelon. Garanterat bäst hyrpris på familje-, lyx- och ekonomibilar. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Vårt mål är att hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar i S:t Pierre och Miquelon på nätet. Föredrar du vissa bolag före andra kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i S:t Pierre och Miquelon

Behöver jag självriskeliminering i S:t Pierre och Miquelon?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i S:t Pierre och Miquelon. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i S:t Pierre och Miquelon?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i S:t Pierre och Miquelon. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i S:t Pierre och Miquelon?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i S:t Pierre och Miquelon. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i S:t Pierre och Miquelon?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som Saint-Pierre, mfl och vid flygplatser som Saint-Pierre Flygplats och Miquelon Flygplats mfl.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i S:t Pierre och Miquelon?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i S:t Pierre och Miquelon. En sökning efter land eller t.ex. ö i S:t Pierre och Miquelon listar de största flygplatserna som Saint-Pierre Flygplats och Miquelon Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i S:t Pierre och Miquelon?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i S:t Pierre och Miquelon. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från S:t Pierre och Miquelon?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i S:t Pierre och Miquelon i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i S:t Pierre och Miquelon?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i S:t Pierre och Miquelon. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i S:t Pierre och Miquelon?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i S:t Pierre och Miquelon: Saint-Pierre, . De mest populära flygplatserna är Saint-Pierre Flygplats och Miquelon Flygplats.

Behöver jag ett internationellt körkort i S:t Pierre och Miquelon?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i S:t Pierre och Miquelon. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i S:t Pierre och Miquelon?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i S:t Pierre och Miquelon: . Du kan hitta dessa företag i städer som Saint-Pierre, mfl.

Hyra bil billigt i S:t Pierre och Miquelon - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i S:t Pierre och Miquelon och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Saint-Pierre, Miquelon. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i S:t Pierre och Miquelons populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om S:t Pierre och Miquelon

S:t Pierre och Miquelon är ett land med ca 7 000 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Saint-Pierre där det bor ca 6 200 invånare. Det fem största städerna är Saint-Pierre (ca 6200 inv), Miquelon (ca 1100 inv). Total yta/area på 242 km2. Nordamerikas 42:e största land när det gäller invånare och 32:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Euro (EUR) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Franska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .pm. Andra namn för detta land är S:t Pierre och Miquelon, Saint Pierre and Miquelon. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +508.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i S:t Pierre och Miquelon

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra minibuss Commune de Saint-Pierre och Billigaste hyrbil Commune de Miquelon-Langlade. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Billigaste hyrbilarna Saint-Pierre. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra bil billigt Saint-Pierre Flygplats och Hyra bil billigt med fria mil Miquelon Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i S:t Pierre och Miquelon

När du ska hyra bil i landet S:t Pierre och Miquelon jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil S:t Pierre och Miquelon recensioner, betyg & omdömen