Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Surinam

Jämför biluthyrningsföretag Surinam

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Surinam

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Surinam på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Bra pris på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Surinam. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Surinam

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Surinam och regioner/stater som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i SurinamAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, National, Enterprise, Alamo och Ross Rental Cars mfl.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Surinam och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Surinam och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Paramaribo, Lelydorp, Nieuw Nickerie och Albina stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Paramaribo-Zanderij flygplats, Albina Airstrip och Zorg en Hoop Airport, om man väntar för länge.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Surinam

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Surinam?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Enterprise, National, Sixt, Budget, Alamo, Ross Rental Cars, Hertz och Europcar i städer som Albina, Paramaribo, Lelydorp och Nieuw Nickerie mfl och vid flygplatser som Zorg en Hoop Airport, Albina Airstrip och Paramaribo-Zanderij flygplats mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Surinam?

Biluthyrare som Avis, Enterprise, Europcar, Budget, National, Hertz och Sixt kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Surinam i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Surinam?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Hertz, Sixt, Budget och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Surinam. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Surinam?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Surinam: Avis, Enterprise, Europcar, Budget, National, Hertz och Sixt. Du kan hitta dessa företag i städer som Albina, Paramaribo, Lelydorp och Nieuw Nickerie mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Surinam?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Surinam: Albina, Paramaribo, Lelydorp och Nieuw Nickerie. De mest populära flygplatserna är Zorg en Hoop Airport, Albina Airstrip och Paramaribo-Zanderij flygplats.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Surinam?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Surinam. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Behöver jag självriskeliminering i Surinam?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Surinam. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Surinam?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Surinam. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Surinam?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Surinam. En sökning efter land eller t.ex. ö i Surinam listar de största flygplatserna som Zorg en Hoop Airport, Albina Airstrip och Paramaribo-Zanderij flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Surinam?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Surinam. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Surinam?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Surinam. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hyra bil billigt i Surinam - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Surinam. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Paramaribo, Lelydorp, Brokopondo, Nieuw Nickerie, Moengo, Nieuw Amsterdam, Mariënburg, Wageningen, Albina, Groningen, Brownsweg, Onverwacht. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål.

Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Surinams populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas.

Surinam fakta

Surinam är ett land med ca 493 000 invånare och ligger i Sydamerika. Huvudstaden är Paramaribo där det bor ca 223 800 invånare. Total yta/area på 163 270 km². Sydamerikas 12:e största land när det gäller invånare och 12:e största till ytan. Andra namn för detta land är Republiek Suriname, Republic of Suriname, Nederlandsch Guyana, Dutch Guiana, Republiek van Suriname, Netherlands Guiana, Nederlandisch Guyana, Suriname, Republic of Surinam. Består av tio regioner/stater/län och de största är Distrikt Paramaribo, Distrikt Wanica, Distrikt Nickerie, Distrikt Sipaliwini, Distrikt Commewijne, Distrikt Para, Distrikt Marowijne, Distrikt Saramacca, Distrikt Brokopondo och Distrikt Coronie. Surinam är världens 172:e största land när det gäller invånare och 94:e största till ytan. För att köpa och handla används valutan Dollar (SRD). De fem högsta bergen är Wintiewaai Gebergte (0 m), Van Stockum Berg (0 m), Vander Wijck Top (0 m), Michelbaka Top (0 m) och Mazaroni Top (0 m). +597 är landskoden som skall användas för att ringa till landet. De fem största orterna är Paramaribo (ca 223800 inv), Lelydorp (ca 18200 inv), Brokopondo (ca 14700 inv), Nieuw Nickerie (ca 13100 inv), Moengo (ca 7100 inv). Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .sr. Väder och kartor över städer, landet mm i Surinam. Få förslag på upplevelser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa i landet. Länder som gränsar är Guyana, Brasilien, Franska Guyana. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Guyana, Brasilien, Franska Guyana. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Dollar (SRD). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Engelska, Caribbean Hindustani, Nederländska, Sranan Tongo, Javanesiska är officiella språk som talas och skrivs i landet.

Surinam aktiviteter & sevärdheter

Overbridge, Eco Resort och Torarica Hotel & Casino är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i Surinam. Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Surinam

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Surinam: Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Fullstor Elit (Fullsize elite), Mini / Liten Elit (Mini elite), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Medium SUV, Exotiska bilar (Exotic), Mini / Liten (Mini), Ekonomisk (Economy), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Standard, Kompakt Elit (Compact elite), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Stor lastbil (Large truck), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Minibuss (Minivan), Hybridbilar (Hybrid cars), Mellanstor Elit (Intermediate elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Premium, Fullstor (Fullsize), Cabriolet (Convertible), Kompakt (Compact), Elbilar (Electric cars), Moped, Specialbilar (Special), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Mellanstor (Intermediate), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Ekonomisk Elit (Economy elite), Liten SUV (Small SUV). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Distrikt Paramaribo, Distrikt Wanica, Distrikt Nickerie, Distrikt Sipaliwini, Distrikt Commewijne, Distrikt Para, Distrikt Marowijne, Distrikt Saramacca, Distrikt Brokopondo och Distrikt Coronie mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Surinam är Herrgårdsvagn / Kombi, Premium, Specialbilar, mfl. Kompakt: t.ex. Ford Focus, Kia Soul, Nissan Almera, 5 sätes minibuss, Mini / Liten Elit, Elbilar, Exotiska bilar, Fullstor Elit, Ekonomisk Elit, Moped, Standard, Liten SUV, 9 sätes minibuss, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Mitsubishi Sportero, Chevrolet D-Max, Nissan Pickup, Cabriolet, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Ford Escape, Toyota Rav4, Minibuss, Medium SUV, Mellanstor Elit, mfl. Ekonomisk: t.ex. Toyota Yaris, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. Isuzu MU-X, mfl. Mini / Liten: t.ex. Chevrolet Sonic, mfl. Fullstor: t.ex. Volkswagen Amarok, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Liten / medel lastbil, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Chrysler Voyager, Kompakt Elit, Hybridbilar, Stor lastbil, mfl. Mellanstor: t.ex. Chevrolet Cobalt, mfl. I mindre städer och på öar som Zaoe Tabriki, Worsteling Jacobs Eiland, Willem Tabbetje, Willems Eiland, Wekoweko Tabbetje, Wantinga, Wacou Tabriki, Vossen Eiland, Tromkaba Tabbetje, Teiroeroe Eiland, Taspondie Pratie, Tafra Eiland, Tabrikie, Tabbetje Hede, Stoelmans Eiland, Sneki Tabbetje, Slangen Eiland och Sjatoemaripa Pratie mfl är dock utbudet mindre.

Tips hur man hittar en hyrbil i Surinam

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Surinam och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Paramaribo-Zanderij Johan Adolf Pengel Internationella flygplats, Albina flygfält, Zorg en Hoop flygplats, Vincent Fayks flygplats, Tepoe flygfält, Totness flygfält, Majoor Henry Fernandes Nieuw Nickerie flygplats, Botopasi flygplats, Moengo flygfält och Laduani flygfält bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. Hertz, Europcar, Enterprise, Ross Rental Cars, Sixt, National, Budget, Avis, Alamo är företagen biluthyrning.nu jämför i Surinam för att hitta bästa priset.

Köra bil och trafikregler

Som i andra länder på jorden kan antalet trafikregler i Surinam fylla en bok. Men ofta är det inga problem att köra och hyra bil. I de stora städerna som Paramaribo, Lelydorp, Brokopondo, Nieuw Nickerie, Moengo, Nieuw Amsterdam, Mariënburg, Wageningen, Albina, Groningen, Brownsweg, Onverwacht kan det ibland vara svårt att köra bil, vid rusningstid kan det vara långa köer och svårt att hitta parkeringar. Lär känna de viktigaste trafik- och parkeringsreglerna så att din resa blir säker och följer lagen.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Surinam

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid din ankomst i Surinam. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Paramaribo, Hyr en bil Lelydorp, Hyra transportbilar Nieuw Nickerie och Albina. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra buss Paramaribo-Zanderij flygplats, Hyra lätt lastbil Albina Airstrip och Hyra bil Zorg en Hoop Airport.

Hyrbilsbolag vi jämför i Surinam

När du ska hyra bil i landet Surinam jämför biluthyrning.nu och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Europcar, Ross Rental Cars, Budget, Sixt, Hertz, National, Enterprise, Alamo och Avis. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Surinam recensioner, betyg & omdömen