Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Swaziland

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Swaziland på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Swaziland. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Swaziland

Jämför biluthyrningsföretag Swaziland

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Du kan även boka envägsuthyrning (One way) och envägs till annan ort eller flygplats.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 50000 platser i över 180 olika länder.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu.
  • All Inclusive, priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag i Swaziland.
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet.
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, flyttbilar, kombibilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, skåpbilar, elbilar, sportbilar, minibussar, dragkrok och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här och lämna på annan ort.

Hyra bil billigt i Swaziland - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Swaziland och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Manzini, Mbabane, Big Bend, Malkerns, Mhlume. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Swazilands flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Info om Swaziland

Swaziland är ett land med ca 1 354 000 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Mbabane där det bor ca 76 200 invånare. Det fem största städerna är Manzini (ca 110500 inv), Mbabane (ca 76200 inv), Big Bend (ca 10300 inv), Malkerns (ca 9700 inv), Mhlume (ca 8700 inv). Total yta/area på 17 363 km2. Afrikas 47:e största land när det gäller invånare och 49:e största till ytan. Grannländer som Sydafrika, Moçambique. Den officiella valutan är Lilangeni (SZL) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Siswati. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .sz. Andra namn för detta land är Swaziland, Swaziland. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +268.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Swaziland

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Jämför biluthyrning Manzini District, Hyra transportbil Hhohho District, Hyrbilar med fria mil Shiselweni District och Lubombo District. Jämför hyra för vecka, en hel månad, en dag, antal dagar du önskar, långtid, weekend eller ett år i Swaziland. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil Manzini och All Inclusive hyrbil Mbabane. Sök bland hundratals hyrbilssajter samtidigt efter biluthyrningserbjudanden i Swaziland. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billiga hyrbilar Sikhuphe Internationella Flygplats och Hyrbilar med fri körsträcka Manzini - Matsapha Flygplats.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Swaziland

Behöver jag självriskeliminering i Swaziland?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Swaziland. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Swaziland?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Swaziland. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Swaziland?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Swaziland: Manzini och Mbabane. De mest populära flygplatserna är Sikhuphe Internationella Flygplats och Manzini - Matsapha Flygplats.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Swaziland?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Swaziland: Avis och Europcar. Du kan hitta dessa företag i städer som Manzini och Mbabane mfl.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Swaziland?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Europcar och Avis i städer som Manzini och Mbabane mfl och vid flygplatser som Sikhuphe Internationella Flygplats och Manzini - Matsapha Flygplats mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Swaziland?

Biluthyrare som Avis och Europcar kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Swaziland i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Swaziland?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Swaziland. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Swaziland?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Swaziland. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Swaziland?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Avis och Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Swaziland. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Swaziland?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Swaziland. En sökning efter land eller t.ex. ö i Swaziland listar de största flygplatserna som Sikhuphe Internationella Flygplats och Manzini - Matsapha Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Swaziland?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Swaziland. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hyrbilsbolag vi jämför i Swaziland

När du söker efter hyrbilar i landet Swaziland jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Europcar och Avis. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Råd och tips om att hyra bil i Swaziland

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Swaziland och regioner/stater som Manzini District, Hhohho District, Shiselweni District och Lubombo District.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Swaziland och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Swaziland och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i SwazilandAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis och Europcar mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Manzini och Mbabane stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Sikhuphe Internationella Flygplats och Manzini - Matsapha Flygplats, om man väntar för länge.

Bilhyra & hyra bil Swaziland recensioner, betyg & omdömen