Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Trinidad och Tobago

Jämför biluthyrningsföretag Trinidad och Tobago

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Trinidad och Tobago

Jämförelse av priser på biluthyrning i hela Trinidad och Tobago med biluthyrning.nu. Hos oss väntar inga otrevliga överraskningar när du ska hämta din hyrbil när du kommer fram till ditt resmål. Alla priser inkluderar fri körsträcka, avgifter vid flygplatsen och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter. Vi kan hjälpa dig att hitta prisvärda hyrbilar i Trinidad och Tobago via nätet. Om du endast vill hyra en bil från ett företag du föredrar kan du välja det vid sökningen. Bästa pris på hyra fordon som ekonomi-, lyx- och familjebilar.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Trinidad och Tobago

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Trinidad och Tobago och regioner/stater som .

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Chaguanas, Mon Repos, San Fernando, Port of Spain, Rio Claro, Arima, Marabella, Laventille och Point Fortin stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Piarco Trinidad Airport och A.N.R. Robinson Tobago Airport, om man väntar för länge.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Trinidad och Tobago och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Trinidad och TobagoAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Advantage mfl.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Trinidad och Tobago och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Trinidad och Tobago

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Trinidad och Tobago?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Trinidad och Tobago. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Trinidad och Tobago?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Sixt, Avis, Hertz, Europcar och Budget att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Trinidad och Tobago. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Trinidad och Tobago?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Trinidad och Tobago. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Trinidad och Tobago?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Trinidad och Tobago. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Trinidad och Tobago?

Biluthyrare som Sixt, Hertz, Budget, National, Thrifty, Avis och Europcar kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Trinidad och Tobago i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Trinidad och Tobago?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Trinidad och Tobago: Sixt, Hertz, Budget, National, Thrifty, Avis och Europcar. Du kan hitta dessa företag i städer som Rio Claro, Point Fortin, Arima, Mon Repos, Port of Spain, Chaguanas, Laventille, San Fernando och Marabella mfl.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Trinidad och Tobago?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Trinidad och Tobago. En sökning efter land eller t.ex. ö i Trinidad och Tobago listar de största flygplatserna som A.N.R. Robinson Tobago Airport och Piarco Trinidad Airport. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Behöver jag självriskeliminering i Trinidad och Tobago?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Trinidad och Tobago. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Trinidad och Tobago?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Trinidad och Tobago: Rio Claro, Point Fortin, Arima, Mon Repos, Port of Spain, Chaguanas, Laventille, San Fernando och Marabella. De mest populära flygplatserna är A.N.R. Robinson Tobago Airport och Piarco Trinidad Airport.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Trinidad och Tobago?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Advantage, Thrifty, Alamo, Budget, Enterprise, National, U-Save och Sixt i städer som Rio Claro, Point Fortin, Arima, Mon Repos, Port of Spain, Chaguanas, Laventille, San Fernando och Marabella mfl och vid flygplatser som A.N.R. Robinson Tobago Airport och Piarco Trinidad Airport mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Trinidad och Tobago?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Trinidad och Tobago. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hyra bil billigt i Trinidad och Tobago - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Trinidad och Tobagos populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Chaguanas, Mon Repos, San Fernando, Port of Spain, Rio Claro, Arima, Marabella, Laventille, Point Fortin, Tunapuna, Scarborough, Sangre Grande, Paradise. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Trinidad och Tobago.

Info om Trinidad och Tobago

Trinidad och Tobago är ett land med ca 1 328 000 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Port of Spain där det bor ca 49 000 invånare. Total yta/area på 5 128 km². Nordamerikas 15:e största land när det gäller invånare och 18:e största till ytan. Andra namn för detta land är Colony of Trinidad and Tobago, Republic of Trinidad and Tobago, Trinidad and Tobago, Trinidad, United Colony of Trinidad and Tobago, Trinidad and Tobago Colony. Består av femton regioner/stater/län och de största är Tunapuna/Piarco, Couva-Tabaquite-Talparo, San Juan/Laventille, Diego Martin, Princes Town, Penal/Debe, Siparia, Chaguanas, Sangre Grande, Tobago, San Fernando, City of Port of Spain, Mayaro, Arima och Point Fortin. Trinidad och Tobago är världens 154:e största land när det gäller invånare och 177:e största till ytan. De fem högsta bergen är El Cerro del Aripo (940 m), El Tucuche (936 m), Zagaya (0 m), Mount Tabor (0 m) och Morne Saint Michel (0 m). Olika språk som används är t.ex. Engelska, Franska, Kinesiska, Spanska, Caribbean Hindustani. .tt är den vanligaste domänändelsen för sajter från landet. För att köpa och handla används valutan Dollar (TTD). Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök i Trinidad och Tobago samt se normalväder och kartor. ++1-868 är landskoden när man vill ringa via telefon till landet. Chaguanas (ca 67400 inv), Mon Repos (ca 56400 inv), San Fernando (ca 55400 inv), Port of Spain (ca 49000 inv), Rio Claro (ca 35700 inv) är de topp fem största orterna.

Trinidad och Tobago sevärdheter & aktiviteter

Tropikhus, tropicarium, zoo, djurparker, aquarium och terrarium är Emperor Valley Zoo och Zoologiska parken la Guaricha. Besöka en djurpark med hela familjen? Cascadia Hotel Vattenpark, Caura Pool 2, Five Islands Water & Nöjespark, Paria Waterfall, Harry’s Vattenpark, Caura Pool 1, Fun Splash Vattenpark och Fun Station är vattenparker, nöjesparker eller temaparker. Vill ni göra något roligt med hela familjen?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Trinidad och Tobago

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Trinidad och Tobago: Fullstor Elit (Fullsize elite), Elbilar (Electric cars), Standard, Ekonomisk Elit (Economy elite), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Exotiska bilar (Exotic), Ekonomisk (Economy), Premium, Kompakt Elit (Compact elite), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Mini / Liten (Mini), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Mini / Liten Elit (Mini elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Mellanstor (Intermediate), Medium SUV, Moped, Stor lastbil (Large truck), Cabriolet (Convertible), Minibuss (Minivan), Specialbilar (Special), Kompakt (Compact), Liten SUV (Small SUV), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Fullstor (Fullsize), Hybridbilar (Hybrid cars), Mellanstor Elit (Intermediate elite). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Tunapuna/Piarco, Couva-Tabaquite-Talparo, San Juan/Laventille, Diego Martin, Princes Town, Penal/Debe, Siparia, Chaguanas, Sangre Grande, Tobago, San Fernando, City of Port of Spain, Mayaro, Arima och Point Fortin mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Trinidad och Tobago är Liten / medel lastbil, mfl. Mini / Liten: t.ex. Chevrolet Sonic, Kia Picanto, Moped, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Mitsubishi L200 Pickup, mfl. Standard: t.ex. Hyundai Sonata, Ford Fusion, Elbilar, Minibuss, mfl. Kompakt: t.ex. Ford Focus, Nissan Almera, Cabriolet, Fullstor Elit, 9 sätes minibuss, Liten SUV, Mini / Liten Elit, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Dodge Caravan, Chrysler Voyager, Opel Zafira, Ekonomisk Elit, Stor lastbil, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. BMW X5, Hyundai Santa Fe, Toyota Rav4, Mellanstor Elit, mfl. Ekonomisk: t.ex. Toyota Yaris, Fullstor, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Premium, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Avensis, Chevrolet Cobalt, Medium SUV, 5 sätes minibuss, Kompakt Elit, Hybridbilar, Specialbilar, Exotiska bilar, Herrgårdsvagn / Kombi, mfl. I mindre städer och på öar som Chacachacare, White Island, Trinidad, Tobago, Tarpon Island, Smith Island, Saut d’Eau Island, Rock, Rincon Island, Richmond Island, Queen’s Island, Puzzle Island, Pelican, Omega Island, Nelson, Monos, Minorca Island, Marble Island och Manati Island mfl är dock utbudet mindre.

Köra bil och trafikregler

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Trinidad och Tobago att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Chaguanas, Mon Repos, San Fernando, Port of Spain, Rio Claro, Arima, Marabella, Laventille, Point Fortin, Tunapuna, Scarborough, Sangre Grande, Paradise bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Tips hur man hittar en hyrbil i Trinidad och Tobago

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Trinidad och Tobago och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Piarco Trinidad Internationella flygplats och Arthur Napoleon Raymond Robinson Crown Point Tobago Internationella flygplats bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. Sixt, National, Advantage, Avis, Alamo, Europcar, Hertz, Budget, U-Save, Enterprise, Thrifty är företagen biluthyrning.nu jämför i Trinidad och Tobago för att hitta bästa priset.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Trinidad och Tobago

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid din ankomst i Trinidad och Tobago. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar Chaguanas, Hyrbil med fria mil Mon Repos, Hyrbil fria mil San Fernando, Port of Spain, Rio Claro, Arima, Marabella, Laventille och Point Fortin. Hyra bil vid järnvägsstationer, resecentrum och flygplatser i Trinidad och Tobago. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Biluthyrning med fria mil Piarco Trinidad Airport och Jämför hyrbilar A.N.R. Robinson Tobago Airport.

Hyrbilsbolag vi jämför i Trinidad och Tobago

När du ska hyra en bil i landet Trinidad och Tobago jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: U-Save, National, Avis, Hertz, Alamo, Europcar, Enterprise, Advantage, Budget, Thrifty och Sixt. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Trinidad och Tobago recensioner, betyg & omdömen