Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Uganda

Jämför biluthyrningsföretag Uganda

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Uganda

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Uganda på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Uganda. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips när du letar hyrbil i Uganda

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Uganda och regioner/stater som Central Region, Western Region, Eastern Region och Northern Region.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Uganda och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Uganda och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Kampala, Gulu, Lira, Mbarara, Jinja, Bwizibwera, Mbale, Mukono, Kasese och Masaka stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Gulu Flygplats, Mbarara Flygplats, Jinja Flygplats, Kasese Flygplats, Entebbe Flygplats, Soroti Flygplats, Arua Flygplats, Tororo Flygplats, Masindi Flygplats och Moyo Flygplats, om man väntar för länge.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i UgandaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Hertz och Europcar mfl.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Uganda

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Uganda?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Uganda: Mbale, Bwizibwera, Kitgum, Mbarara, Soroti, Jinja, Kasese, Arua, Mukono, Entebbe, Gulu, Masaka, Kampala, Njeru och Lira. De mest populära flygplatserna är Soroti Flygplats, Kasese Flygplats, Gulu Flygplats, Entebbe Flygplats, Mbarara Flygplats och Jinja Flygplats.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Uganda?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Uganda. En sökning efter land eller t.ex. ö i Uganda listar de största flygplatserna som Gulu Flygplats, Masindi Flygplats, Entebbe Flygplats, Moyo Flygplats, Mbarara Flygplats, Kasese Flygplats, Arua Flygplats, Soroti Flygplats, Tororo Flygplats och Jinja Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Uganda?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Hertz och Europcar i städer som Kampala, Kasese, Jinja, Masaka, Gulu, Mbarara, Mbale, Bwizibwera, Mukono och Lira mfl och vid flygplatser som Soroti Flygplats, Kasese Flygplats, Gulu Flygplats, Entebbe Flygplats, Mbarara Flygplats och Jinja Flygplats mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Uganda?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Uganda. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Uganda?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Uganda. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Uganda?

Biluthyrare som Europcar och Hertz kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Uganda i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Uganda?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Uganda. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Uganda?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Uganda: Europcar och Hertz. Du kan hitta dessa företag i städer som Kampala, Kasese, Jinja, Masaka, Gulu, Mbarara, Mbale, Bwizibwera, Mukono och Lira mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Uganda?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar och Hertz att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Uganda. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Uganda?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Uganda. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Uganda?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Uganda. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Uganda - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Uganda och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Kampala, Gulu, Lira, Mbarara, Jinja. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Ugandas populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Uganda

Uganda har ca 33 399 000 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Kampala där det bor ca 1 353 200 invånare. Topp fem städer är Kampala (ca 1353200 inv), Gulu (ca 146900 inv), Lira (ca 119300 inv), Mbarara (ca 97500 inv), Jinja (ca 93100 inv). Total yta/area på 236 040 km2. Afrikas 10:e största land när det gäller invånare och 34:e största till ytan. Länder som gränsar är Tanzania, Kenya, Sydsudan, Demokratiska Republiken Kongo, Rwanda. Webbplatser på nätet har ofta domänen .ug. Officiell valuta är Shilling (UGX) och används för att betala med. För att ringa använder man landskoden +256. Alternativa namn är Uganda, Uganda. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa. Väder och kartor över landet, städer mm. Officiella språk som brukas i landet är tex Engelska, Arabiska, Ganda, Swahili.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Uganda

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra skåpbil Central Region, Hyrbil Western Region, Hyra transportbilar Eastern Region och Northern Region. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar med fria mil Kampala, Biluthyrning Gulu, Hyra bil Lira, Mbarara, Jinja, Bwizibwera, Mbale, Mukono, Kasese, Masaka, Entebbe, Njeru, Kitgum, Soroti, Arua, Iganga, Kabale, Busia, Fort Portal och Mityana. Jämför hyra för vecka, en hel månad, en dag, antal dagar du önskar, långtid, weekend eller ett år i Uganda. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra transportbil Gulu Flygplats, Hyra buss Mbarara Flygplats, Billiga hyrbilar Jinja Flygplats, Kasese Flygplats, Entebbe Flygplats, Soroti Flygplats, Arua Flygplats, Tororo Flygplats, Masindi Flygplats, Moyo Flygplats, Pakuba Flygplats och Kabalega Falls Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Uganda

När du ska hyra en bil i landet Uganda jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Hertz och Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Uganda recensioner, betyg & omdömen