Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Uruguay

Jämför biluthyrningsföretag Uruguay

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Uruguay

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Uruguay på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Uruguay. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra en bil i Uruguay

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Uruguay och regioner/stater som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i UruguayAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Montevideo, Salto, Paysandú, Las Piedras, Rivera, Maldonado, Tacuarembó, Melo, Mercedes och Artigas stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Montevideo-Carrasco flygplats, Durazno flygplats, Punta del Este flygplats och Paysandú flygplats, om man väntar för länge.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Uruguay och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Uruguay och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Uruguay

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Uruguay?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Uruguay. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Uruguay?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Uruguay. En sökning efter land eller t.ex. ö i Uruguay listar de största flygplatserna som Montevideo-Carrasco flygplats, Paysandú flygplats, Punta del Este flygplats och Durazno flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Uruguay?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Uruguay: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, National och Thrifty. Du kan hitta dessa företag i städer som Las Piedras, Tacuarembó, Rivera, Artigas, Montevideo, Maldonado, Paysandú, Salto, Mercedes och Melo mfl.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Uruguay?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Dollar, Localiza, InterRent, Advantage, Keddy By Europcar, Alamo, Multicar och PuntaCar i städer som Las Piedras, Tacuarembó, Rivera, Artigas, Montevideo, Maldonado, Paysandú, Salto, Mercedes och Melo mfl och vid flygplatser som Montevideo-Carrasco flygplats, Paysandú flygplats, Punta del Este flygplats och Durazno flygplats mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Uruguay?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Uruguay. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Uruguay?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Uruguay. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Uruguay?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Uruguay. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Uruguay?

Biluthyrare som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, National och Thrifty kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Uruguay i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Uruguay?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Uruguay: Artigas, Salto, Florida, Rivera, Las Piedras, Durazno, Minas, Tacuarembó, Mercedes, Maldonado, Montevideo, San José de Mayo, Barros Blancos, Melo och Paysandú. De mest populära flygplatserna är Montevideo-Carrasco flygplats, Paysandú flygplats, Punta del Este flygplats och Durazno flygplats.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Uruguay?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Avis, Sixt, Hertz, Budget och Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Uruguay. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Uruguay?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Uruguay. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hyra bil billigt i Uruguay - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hitta hyrbil & hyra bil i UruguayEnkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Uruguays populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Uruguay och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Montevideo, Salto, Paysandú, Las Piedras, Rivera, Maldonado, Tacuarembó, Melo, Mercedes, Artigas, Minas, San José de Mayo. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Info om Uruguay

Uruguay ligger i världsdelen Sydamerika och är ett land där det bor ca 3 477 000 människor. Huvudstad är Montevideo med ca 1 270 700 invånare. Total yta/area på 176 220 km². Sydamerikas 11:e största till ytan och 10:e största land när det gäller invånare. Andra namn är República Oriental del Uruguay, Banda Oriental, Oriental Republic of Uruguay, Republica del Uruguay. Uruguay är jordens 92:e största land till ytan och 132:e största när det gäller invånare. Landet delas in i nitton regioner/län/stater varav de största är Departamento de Montevideo, Departamento de Canelones, Departamento de Maldonado, Departamento de Salto, Departamento de Colonia, Departamento de Paysandú, Departamento de Rivera, Departamento de San José, Departamento de Tacuarembó, Departamento de Cerro Largo, Departamento de Soriano, Departamento de Artigas, Departamento de Rocha, Departamento de Florida, Departamento de Lavalleja, Departamento de Durazno, Departamento de Río Negro, Departamento de Treinta y Tres och Departamento de Flores. Den officiella valutan är Peso (UYU) och används för att betala vid köp. Behöver du ringa? För att ringa via telefon används landskoden +598. Officiella språk som brukas i landet är t.ex. Spanska. De fem största orterna är Montevideo (ca 1270700 inv), Salto (ca 99800 inv), Paysandú (ca 73200 inv), Las Piedras (ca 69700 inv), Rivera (ca 64600 inv). Har grannländer som Brasilien, Argentina. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Brasilien, Argentina. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Peso (UYU). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa till Uruguay. Väder och kartor över landet, städer mm. Cerro Catedral (514 m), Cerro de las Ánimas (501 m), Cerro Pan de Azúcar (360 m), Cerro de la Corona (0 m) och Cerro de los Peludos (0 m) är de topp fem högsta bergen i landet. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .uy.

Sevärdheter & aktiviteter i Uruguay

Pista América, Lapataia och Juegos Infantiles är vattenparker, nöjesparker eller temaparker. Letar ni efter upplevelser och aktiviteter för hela familjen? Zoológico Villa Dolores, Reserva de Fauna y Flora Pan de Azúcar, Zoo Parque Lecocq, Zoológico, Zoologico de Atlántida, Zoologico Parque Medina och Jardín Zoológico y Botánico de la Plata (Zoológico de la Plata) är tropicarium, tropikhus, zoo, aquarium, djurparker och terrarium i Uruguay. Reser ni med barn och vill besöka en djurpark? Drömmer du om att åka på en vinresa till Uruguay? Vingårdar och vintillverkare i Uruguay är t.ex. Bodega Garzón, Bodega Santa Rosa, Vinos de Mundo, Bodegas Carrau och Bodega Bernardi.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Uruguay

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Uruguay: Moped (Moped), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Fullstor (Fullsize), Premium (Premium), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Stor lastbil (Large truck), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Hybridbilar (Hybrid cars), Mini / Liten (Mini), Medium SUV (Medium SUV), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Elbilar (Electric cars), Exotiska bilar (Exotic), Mellanstor (Intermediate), Kompakt (Compact), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Specialbilar (Special), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Cabriolet (Convertible), Ekonomisk Elit (Economy elite), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Standard (Standard), Ekonomisk (Economy), Mini / Liten Elit (Mini elite), Liten SUV (Small SUV), Minibuss (Minivan), Fullstor Elit (Fullsize elite), Kompakt Elit (Compact elite). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Departamento de Montevideo, Departamento de Canelones, Departamento de Maldonado, Departamento de Salto, Departamento de Colonia, Departamento de Paysandú, Departamento de Rivera, Departamento de San José, Departamento de Tacuarembó, Departamento de Cerro Largo, Departamento de Soriano, Departamento de Artigas, Departamento de Rocha, Departamento de Florida, Departamento de Lavalleja, Departamento de Durazno, Departamento de Río Negro, Departamento de Treinta y Tres och Departamento de Flores mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Uruguay är Liten / medel lastbil, Stor lastbil, Hybridbilar, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Toyota Corolla Estate, Peugeot 206 Estate, Exotiska bilar, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Peugeot 807, Chrysler Voyager, Suzuki APV, Moped, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Citroen Berlingo, Fullstor Elit, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Peugeot Bipper Cargo Van, Citroen Berlingo, Nissan Pickup, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Avensis, Chevrolet Cobalt, Cabriolet, mfl. Kompakt: t.ex. Nissan Versa, Nissan Almera, Ford Focus, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Renault Trafic, mfl. Mini / Liten: t.ex. Kia Picanto, Chevrolet Sonic, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Standard: t.ex. Great Wall Coolbear, Ford Fusion, Hyundai Sonata, Premium, mfl. Ekonomisk: t.ex. Opel Corsa, Toyota Yaris Sedan, Toyota Yaris, Liten SUV, Mellanstor Elit, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Suzuki Jimny, Hyundai Tucson, Ford Escape, Specialbilar, mfl. Fullstor: t.ex. Chevrolet Epica, BMW 3 Series, Great Wall Voleex C30, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Mini / Liten Elit, Ekonomisk Elit, Kompakt Elit, Elbilar, mfl. Minibuss: t.ex. Hyundai H1, Toyota Quantum, Medium SUV, mfl. I mindre städer och på öar som Isla Zapallo, Isla Yaguarí, Isla del Vizcaíno, Isla Verdún, Isla Verde, Isla de la Tuna, Isla Timotéo Domínguez, Isla del Tigre, Isla del Tacuarí, Isla Sola, Isla Seca, Isla Santiago Grande, Isla Santa María Grande, Isla Santa María Chica, Isla San Gabriel, Isla San Francisco, Isla Román Grande, Isla Rica, Isla Redonda, Isla Redonda, Isla Rasa, Isla del Queguay, Isla Chica del Queguay, Isla del Paredón, Isla de la Paloma, Isla del Padre, Isla del Naranjo och Isla del Mono mfl är dock utbudet mindre.

Parkering och trafikregler

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Uruguay att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Montevideo, Salto, Paysandú, Las Piedras, Rivera, Maldonado, Tacuarembó, Melo, Mercedes, Artigas, Minas, San José de Mayo bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Vad man bör tänka på när man letar hyrbil i Uruguay?

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Uruguay och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Carrasco International flygplats, Aeropuerto Nueva Hesperides, Paysandú flygplats, Rivera International flygplats, Tacuarembo, Cerro Largo International flygplats, Artigas International flygplats och Durazno bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. För att hitta bästa priset jämför biluthyrning.nu bland annat följande företag Hertz, Alamo, Dollar, puntacar, InterRent, Multicar, Enterprise, Europcar, Localiza, Avis, Thrifty, Advantage, Keddy By Europcar, Budget, National, Sixt i Uruguay.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Uruguay

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Biluthyrning envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i Uruguay. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Montevideo, Hyr en bil Salto, Hyra transportbilar Paysandú, Las Piedras, Rivera, Maldonado, Tacuarembó, Melo, Mercedes, Artigas, Minas, San José de Mayo, Durazno, Florida, Barros Blancos, Treinta y Tres, Rocha, San Carlos, Pando och Fray Bentos. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra buss Montevideo-Carrasco flygplats, Hyra lätt lastbil Durazno flygplats, Hyra bil Punta del Este flygplats och Paysandú flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Uruguay

När du letar efter en bil att hyra i landet Uruguay jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Europcar, Keddy By Europcar, Multicar, Thrifty, InterRent, Avis, Hertz, Sixt, National, Budget, Enterprise, Dollar, Localiza, Advantage, PuntaCar och Alamo. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Uruguay recensioner, betyg & omdömen