Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Wallis och Futuna

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Wallis och Futuna. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Wallis och Futuna. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Wallis och Futuna

Jämför biluthyrningsföretag Wallis och Futuna

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Du kan även boka envägsuthyrning (One way) och envägs till annan ort eller flygplats.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 50000 platser i över 180 olika länder.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu.
  • All Inclusive, priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag i Wallis och Futuna.
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet.
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, flyttbilar, kombibilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, skåpbilar, elbilar, sportbilar, minibussar, dragkrok och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här och lämna på annan ort.

Hyra bil billigt i Wallis och Futuna - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Wallis och Futuna. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Mata-Utu, Sigavé, Alo. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Wallis och Futunas populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Mer om Wallis och Futuna

Wallis och Futuna är ett land med ca 16 000 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Mata Utu där det bor ca 0 invånare. Det fem största städerna är Mata-Utu (ca 1200 inv), Sigavé (ca 500 inv), Alo (ca 200 inv). Total yta/area på 274 km2. Oceaniens 20:e största land när det gäller invånare och 17:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Franc (XPF) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Wallisiska, Futuna, Franska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .wf. Andra namn för detta land är Wallis och Futuna, Wallis- och Futunaöarna, Wallis and Futuna. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +681.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Wallis och Futuna

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Bilhyra Circonscription d'Alo, Hyr en bil Circonscription de Sigavé och Biluthyrning Circonscription d'Uvéa. Billiga stadsjeepshyror i Wallis och Futuna. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: -. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas i Wallis och Futuna. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billigaste hyrbilen Pointe Vele Flygplats och Hyra bil Hihifo Flygplats.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Wallis och Futuna

Behöver jag självriskeliminering i Wallis och Futuna?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Wallis och Futuna. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Wallis och Futuna?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Wallis och Futuna. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Wallis och Futuna?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som mfl och vid flygplatser som Hihifo Flygplats och Pointe Vele Flygplats mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Wallis och Futuna?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Wallis och Futuna: . De mest populära flygplatserna är Hihifo Flygplats och Pointe Vele Flygplats.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Wallis och Futuna?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Wallis och Futuna. En sökning efter land eller t.ex. ö i Wallis och Futuna listar de största flygplatserna som Hihifo Flygplats och Pointe Vele Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Wallis och Futuna?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Wallis och Futuna i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Wallis och Futuna?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Wallis och Futuna. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Wallis och Futuna?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Wallis och Futuna. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Wallis och Futuna?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Wallis och Futuna: . Du kan hitta dessa företag i städer som mfl.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Wallis och Futuna?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Wallis och Futuna. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Wallis och Futuna?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Wallis och Futuna. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hyrbilsbolag vi jämför i Wallis och Futuna

När du letar efter en bil att hyra i landet Wallis och Futuna jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Wallis och Futuna recensioner, betyg & omdömen