Jämför priser på att hyra bil från Hyrbilsföretag & biluthyrare

Vi samarbetar och jämför 188 uthyrningsbolag världen över för att hitta dig den rätta och bästa bilen till det rätt pris. Oavsett vart du vill resa så letar vi bilar hos stora som lokala hyrbilsbolag. Jämför för att hitta det bästa priset och bästa kundomdömet. Du kan också hyra lyxbilar, cabrioleter, minibussar, minibilar, kompaktbilar med fler.

Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala

biluthyrning.nu

Tips på hur du söker efter hyrbilar!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor hyrbil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm.

Cartrawler

Jämför biluthyrare och spara upp till 70% på hyrbilen
  • Låga priser på bilhyra genom att jämföra flera bolag
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via biluthyrning.nu
  • Priser där allt ingår, inkl. fria mil, försäkring och skatt* FAQ >>
  • Jämför 1200 uthyrningsbolag på över 24000 platser i över 180 olika länder
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Bra och billigast priser på alla biltyper, inklusive sportbilar, lyxbil/lyxkategori-bilar, elbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även långtidshyra och månadshyra av bil. Även hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där.

Alla hyrbilsbolag

Hyrbilsföretag & biluthyrare - Erbjudanden och rabatter

Hyr en bil från flera företagEftersom vi söker priser hos 188 biluthyrningsfirmor och biluthyrare kan vi hitta bra priser och erbjudanden i hela världen. Vi jämför biluthyrningsföretag för att hitta det bästa priset i det land du vill åka till. Biluthyrningsbranschen är stor och det finns många aktörer, en del globala och många lokala. I del länder finns det bara lokala företag eftersom lagar och regler sätter stopp.

Indien och Kina är exempel på länder där de stora bolagen som tex Avis, Hertz, Budget, National, Alamo, Enterprise och Thrifty mfl inte har lyckats etablera sig. I Sverige finns alla stora bolag men även mindre som tex OKQ8, Statoil, Mabi, Preem, A-kedjan, Berras, Folkes, TC, Auto Biluthyrning, Mickes mfl. I USA finns bara de stora eftersom amerikanska regler för avbokning gör att företaget som hyr ut bilen tar en större risk. Det lönar sig dock alltid att jämföra innan man hyr en bil, även hemma i Sverige, och helst om man ska hyra en längre tid. I en del länder är det nästan ett krav att jämföra först annars är risken stor att man kan bli lurad. Eftersom vi jämför bolag och företag i hela världen kan vi hitta det bästa priset just nu. Att hyra från ett mindre bolag kan vara riskfyllt men via oss så är villkoren harmoniserade och lättare att förstå och sätta sig in i. Så testa och sök och ha en trevlig resa!