Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Kosovo

Jämför biluthyrningsföretag Kosovo

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Kosovo

Sök och jämför priser på biluthyrning i hela Kosovo. Garanterat bäst hyrpris på familje-, lyx- och ekonomibilar. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Vårt mål är att hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar i Kosovo på nätet. Föredrar du vissa bolag före andra kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Kosovo

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Kosovo och regioner/stater som Komuna e Pejës, Podujevo, Komuna e Deçanit, Novo Brdo, Vushtrri, Komuna e Vitisë, Komuna e Ferizajt, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Thërandës och Komuna e Skenderajt.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i KosovoAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Hertz, Europcar, Sixt, InterRent och Sharr Express mfl.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Pristina, Prizren, Mitrovicë, Gjakovë, Pejë, Suva Reka, Ferizaj, Glogovac, Gnjilane och Deçan stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Pristina Internationella flygplats, , om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Kosovo och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Kosovo och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Kosovo

Behöver jag självriskeliminering i Kosovo?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Kosovo. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Kosovo?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Kosovo: Vitina, Mitrovicë, Dragash, Gnjilane, Istok, Deçan, Suva Reka, Podujevo, Ferizaj, Gjakovë, Glogovac, Prizren, Pristina, Pejë och Shtime. De mest populära flygplatserna är Pristina Internationella flygplats, .

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Kosovo?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Hertz, InterRent, Sixt, Sharr Express och Europcar i städer som Prizren, Pristina, Gnjilane, Mitrovicë, Deçan, Glogovac, Suva Reka, Ferizaj, Pejë och Gjakovë mfl och vid flygplatser som Pristina Internationella flygplats, mfl.

Behöver jag ett internationellt körkort i Kosovo?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Kosovo. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Kosovo?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Kosovo. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Kosovo?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Sharr Express, Europcar, Sixt, Hertz och InterRent att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Kosovo. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Kosovo?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Kosovo. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Kosovo?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Kosovo: Sharr Express, Europcar, Sixt, Hertz och InterRent. Du kan hitta dessa företag i städer som Prizren, Pristina, Gnjilane, Mitrovicë, Deçan, Glogovac, Suva Reka, Ferizaj, Pejë och Gjakovë mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Kosovo?

Biluthyrare som Sharr Express, Europcar, Sixt, Hertz och InterRent kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Kosovo i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Kosovo?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Kosovo. En sökning efter land eller t.ex. ö i Kosovo listar de största flygplatserna som Pristina Internationella flygplats, . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Kosovo?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Kosovo. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hyra bil billigt i Kosovo - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Kosovo. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som tex Prishtina, Prizren, Mitrovicë, Gjakovë, Pejë. Vi listar priser på hyr bil från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Kosovos populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Info om Kosovo

Kosovo är ett land med ca 1 800 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstaden är Prishtina där det bor ca 550 000 invånare. Det fem största städerna är Prishtina (ca 550000 inv), Prizren (ca 171500 inv), Mitrovicë (ca 107000 inv), Gjakovë (ca 94200 inv), Pejë (ca 81800 inv). Total yta/area på 0 km2. Europas 36:e största land när det gäller invånare och 52:e största till ytan. Grannländer som Serbien, Albanien, Makedonien, Montenegro. Den officiella valutan är Euro (EUR) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Serbiska, Albanska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen . Andra namn för detta land är Kosovo, Republic of Kosovo, Kosovo. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Kosovo

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra skåpbil Komuna e Pejës, Hyrbil Podujevo, Hyra transportbilar Komuna e Deçanit, Novo Brdo, Vushtrri, Komuna e Vitisë, Komuna e Ferizajt, Komuna e Mitrovicës, Komuna e Thërandës, Komuna e Skenderajt, Prizren, Komuna e Prishtinës, Orahovac, Lipjan och Komuna e Leposaviqit. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid din ankomst i Kosovo. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar med fria mil Pristina, Biluthyrning Prizren, Hyra bil Mitrovicë, Gjakovë, Pejë, Suva Reka, Ferizaj, Glogovac, Gnjilane, Deçan, Vitina, Istok, Dragash, Shtime, Podujevo, Vushtrri, Orahovac, Llazicë, Leposaviq och Zvečan. Även envägsuthyrning och envägs där du hämtar bilen här och lämnar där i Kosovo. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra transportbil Pristina Internationella flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Kosovo

När du ska hyra en bil i landet Kosovo jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: InterRent, Sharr Express, Europcar, Sixt och Hertz. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Kosovo recensioner, betyg & omdömen