Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Marshallöarna

Jämför biluthyrningsföretag Marshallöarna

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Marshallöarna

Sök och jämför priser på biluthyrning i hela Marshallöarna. Garanterat bäst hyrpris på familje-, lyx- och ekonomibilar. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Vårt mål är att hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar i Marshallöarna på nätet. Föredrar du vissa bolag före andra kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Marshallöarna

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Marshallöarna och regioner/stater som Majuro Atoll, Kwajalein Atoll, Arno Atoll, Ailinglaplap Atoll, Jaluit Atoll, Mili Atoll, Namu Atoll, Ebon Atoll, Wotje Atoll och Maloelap Atoll.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Majur, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Amata Kabua Internationella Flygplats, Rongelap Flygplats, Kwajalein Internationella Flygplats, Jaluit Flygplats, Ine Flygplats och Enewetak Flygplats, om man väntar för länge.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Marshallöarna och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som Kili Island, Mejit Island och Lib Island.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i MarshallöarnaAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex.  mfl.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Marshallöarna och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Marshallöarna

Behöver jag självriskeliminering i Marshallöarna?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Marshallöarna. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Marshallöarna?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Marshallöarna. En sökning efter land eller t.ex. ö i Marshallöarna listar de största flygplatserna som Enewetak Flygplats, Kwajalein Internationella Flygplats, Rongelap Flygplats, Amata Kabua Internationella Flygplats, Ine Flygplats och Jaluit Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Marshallöarna?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Marshallöarna. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Marshallöarna?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Marshallöarna: . Du kan hitta dessa företag i städer som Majur, mfl.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Marshallöarna?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som Majur, mfl och vid flygplatser som Enewetak Flygplats, Kwajalein Internationella Flygplats, Rongelap Flygplats, Amata Kabua Internationella Flygplats, Ine Flygplats och Jaluit Flygplats mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Marshallöarna?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Marshallöarna. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Marshallöarna?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Marshallöarna i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Marshallöarna?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Marshallöarna. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Marshallöarna?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Marshallöarna: Majur, . De mest populära flygplatserna är Enewetak Flygplats, Kwajalein Internationella Flygplats, Rongelap Flygplats, Amata Kabua Internationella Flygplats, Ine Flygplats och Jaluit Flygplats.

Behöver jag ett internationellt körkort i Marshallöarna?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Marshallöarna. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Marshallöarna?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Marshallöarna. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Marshallöarna - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Marshallöarna. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som tex Majur, Ebaye, Arno, Jabor, Wotje. Vi listar priser på hyr bil från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Marshallöarnas flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Fakta om Marshallöarna

Marshallöarna är ett land med ca 66 000 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Majur där det bor ca 25 400 invånare. Det fem största städerna är Majur (ca 25400 inv), Ebaye (ca 15000 inv), Arno (ca 2100 inv), Jabor (ca 1200 inv), Wotje (ca 900 inv). Total yta/area på 181 km2. Oceaniens 15:e största land när det gäller invånare och 21:e största till ytan. Grannländer som -. Den officiella valutan är Dollar (USD) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Engelska, Marshallese. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .mh. Andra namn för detta land är Marshallöarna, Marshall Islands. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +692.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Marshallöarna

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra skåpbil Majuro Atoll, Hyrbilar med fria mil Kwajalein Atoll, Billiga hyrbilar Arno Atoll, Ailinglaplap Atoll, Jaluit Atoll, Mili Atoll, Namu Atoll, Ebon Atoll, Wotje Atoll, Maloelap Atoll, Enewetak Atoll, Kili Island, Namdrik Atoll, Aur Atoll och Likiep Atoll. Billiga hyrbilar i Marshallöarna. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra lätt lastbil Majur. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas i Marshallöarna. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra transportbilar Amata Kabua Internationella Flygplats, Biluthyrning fria mil Rongelap Flygplats, Hyrbilar med fri körsträcka Kwajalein Internationella Flygplats, Jaluit Flygplats, Ine Flygplats och Enewetak Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Marshallöarna

När du ska hyra en bil i landet Marshallöarna jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Marshallöarna recensioner, betyg & omdömen