Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Moldavien

Jämför biluthyrningsföretag Moldavien

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Moldavien

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Moldavien på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Moldavien. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Moldavien

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Moldavien och regioner/stater som Găgăuzia, Raionul Cahul, Hînceşti, Ungheni rajon, Laloveni, Raionul Străşeni, Raionul Căuşeni, Raionul Drochia, Făleşti och Floreşti.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Moldavien och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i MoldavienAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Sixt, National, Enterprise, Alamo, Keddy By Europcar och InterRent mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Chişinău, Tiraspol, Bălţi, Tighina, Rîbniţa, Cahul, Ungheni, Soroca, Orhei och Dubăsari stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Chişinău Internationella Flygplats och Bălți-Leadoveni Flygplats, om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Moldavien och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Moldavien

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Moldavien?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Moldavien: Enterprise, Europcar, National, Sixt, Avis, Hertz och Alamo. Du kan hitta dessa företag i städer som Dubăsari, Bălţi, Ungheni, Orhei, Cahul, Chişinău, Tiraspol, Soroca, Rîbniţa och Tighina mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Moldavien?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Moldavien. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Moldavien?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Keddy By Europcar, Alamo, Enterprise, InterRent, Europcar, Hertz, National och Sixt i städer som Dubăsari, Bălţi, Ungheni, Orhei, Cahul, Chişinău, Tiraspol, Soroca, Rîbniţa och Tighina mfl och vid flygplatser som Chişinău Internationella Flygplats och Bălți-Leadoveni Flygplats mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Moldavien?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Moldavien. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Moldavien?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Moldavien. En sökning efter land eller t.ex. ö i Moldavien listar de största flygplatserna som Chişinău Internationella Flygplats och Bălți-Leadoveni Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Moldavien?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Moldavien. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag ett internationellt körkort i Moldavien?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Moldavien. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Moldavien?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Moldavien: Soroca, Străşeni, Comrat, Ungheni, Tiraspol, Căuşeni, Rîbniţa, Bălţi, Dubăsari, Chişinău, Cahul, Tighina, Ceadîr-Lunga, Edineţ och Orhei. De mest populära flygplatserna är Chişinău Internationella Flygplats och Bălți-Leadoveni Flygplats.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Moldavien?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Avis, Hertz, Europcar, National och Sixt att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Moldavien. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Moldavien?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Moldavien. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Moldavien?

Biluthyrare som Enterprise, Europcar, National, Sixt, Avis, Hertz och Alamo kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Moldavien i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Moldavien - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i Moldavien. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Chişinău, Tiraspol, Bălţi, Tighina, Rîbniţa. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Moldaviens flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Info om Moldavien

Moldavien har ca 4 324 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Chişinău där det bor ca 636 000 invånare. Topp fem städer är Chişinău (ca 636000 inv), Tiraspol (ca 157000 inv), Bălţi (ca 125000 inv), Tighina (ca 110200 inv), Rîbniţa (ca 55500 inv). Total yta/area på 33 843 km2. Europas 30:e största land när det gäller invånare och 34:e största till ytan. Länder som gränsar är Rumänien, Ukraina. Webbplatser på nätet har ofta domänen .md. Officiell valuta är Leu (MDL) och används för att betala med. För att ringa använder man landskoden +373. Alternativa namn är Moldavien, Republic of Moldova, Moldova, Moldova, Republic Of. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa. Väder och kartor över landet, städer mm. Officiella språk som brukas i landet är tex Ryska, Turkiska, Rumänska, Gagauz.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Moldavien

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Jämför biluthyrning Găgăuzia, Hyra transportbil Raionul Cahul, Hyrbilar med fria mil Hînceşti, Ungheni rajon, Laloveni, Raionul Străşeni, Raionul Căuşeni, Raionul Drochia, Făleşti, Floreşti, Sîngerei, Anenii Noi, Briceni, Raionul Călăraşi och Criuleni. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar i Moldavien. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil Chişinău, All Inclusive hyrbil Tiraspol, Hyra skåpbil Bălţi, Tighina, Rîbniţa, Cahul, Ungheni, Soroca, Orhei, Dubăsari, Comrat, Edineţ, Ceadîr-Lunga, Căuşeni, Străşeni, Hînceşti, Floreşti, Drochia, Bilicenii Vechi och Slobozia. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg i Moldavien. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billiga hyrbilar Chişinău Internationella Flygplats och Hyrbilar med fri körsträcka Bălți-Leadoveni Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Moldavien

När du letar efter en bil att hyra i landet Moldavien jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: InterRent, Enterprise, Avis, Europcar, Alamo, National, Keddy By Europcar, Sixt och Hertz. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Moldavien recensioner, betyg & omdömen