Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Palestinska territoriet

Jämför biluthyrningsföretag Palestinska territoriet

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Palestinska territoriet

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Palestinska territoriet på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Palestinska territoriet. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Palestinska territoriet

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Palestinska territoriet och regioner/stater som Västbanken och Gazaremsan.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i Palestinska territorietAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex.  mfl.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Palestinska territoriet och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Östra Jerusalem, Gaza, Khān Yūnis, Jabālyā, Hebron, Nablus, Rafah, Dayr al Balaḩ, Bayt Lāhyā och Ţūlkarm stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som , om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Palestinska territoriet och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Palestinska territoriet

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Palestinska territoriet?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Palestinska territoriet. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Palestinska territoriet?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Palestinska territoriet i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Palestinska territoriet?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Palestinska territoriet. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Palestinska territoriet?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Palestinska territoriet. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Palestinska territoriet?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Palestinska territoriet: . Du kan hitta dessa företag i städer som Nablus, Rafah, Khān Yūnis, Östra Jerusalem, Bayt Lāhyā, Jabālyā, Gaza, Dayr al Balaḩ, Ţūlkarm och Hebron mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Palestinska territoriet?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Palestinska territoriet. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Palestinska territoriet?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som Nablus, Rafah, Khān Yūnis, Östra Jerusalem, Bayt Lāhyā, Jabālyā, Gaza, Dayr al Balaḩ, Ţūlkarm och Hebron mfl och vid flygplatser som mfl.

Behöver jag självriskeliminering i Palestinska territoriet?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Palestinska territoriet. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Palestinska territoriet?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Palestinska territoriet: Ţūlkarm, Dayr al Balaḩ, Jabālyā, Bayt Ḩānūn, Nablus, Yuta, Östra Jerusalem, Al Bīrah, Qalqīlyah, Hebron, Rafah, Khān Yūnis, Gaza, Bayt Lāhyā och An Nuşayrāt. De mest populära flygplatserna är .

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Palestinska territoriet?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Palestinska territoriet. En sökning efter land eller t.ex. ö i Palestinska territoriet listar de största flygplatserna som . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Palestinska territoriet?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Palestinska territoriet. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hyra bil billigt i Palestinska territoriet - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla resmål i Palestinska territoriet och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Östra Jerusalem, Gaza, Khān Yūnis, Jabālyā, Hebron. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid Palestinska territoriets flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Fakta om Palestinska territoriet

Palestinska territoriet är ett land med ca 3 800 000 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Östra Jerusalem där det bor ca 428 300 invånare. Det fem största städerna är Östra Jerusalem (ca 428300 inv), Gaza (ca 410000 inv), Khān Yūnis (ca 173200 inv), Jabālyā (ca 168600 inv), Hebron (ca 160500 inv). Total yta/area på 5 970 km2. Asiens 39:e största land när det gäller invånare och 43:e största till ytan. Grannländer som Jordanien, Israel, Egypten. Den officiella valutan är Shekel (ILS) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Arabiska. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .ps. Andra namn för detta land är Palestinska territoriet, Palestine, Palestinian Territories, Palestinian Territory (the Occupied), the Occupied Palestinian Territory, Palestinian Territory, Occupied, Palestinian Territory. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +970.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Palestinska territoriet

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra minibuss Västbanken och Billigaste hyrbil Gazaremsan. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Billigaste hyrbilarna Östra Jerusalem, Billig bilhyra Gaza, Hyra transportbil Khān Yūnis, Jabālyā, Hebron, Nablus, Rafah, Dayr al Balaḩ, Bayt Lāhyā, Ţūlkarm, Qalqīlyah, Yuta, Al Bīrah, Bayt Ḩānūn, An Nuşayrāt, Old City, Al Burayj, Janīn, Banī Suhaylā och Betlehem. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas i Palestinska territoriet. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: -.

Hyrbilsbolag vi jämför i Palestinska territoriet

När du söker efter hyrbilar i landet Palestinska territoriet jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Palestinska territoriet recensioner, betyg & omdömen