Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i San Marino

Jämför biluthyrningsföretag San Marino

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i San Marino

Prisjämförelse på biluthyrning över hela San Marino på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i San Marino. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i San Marino

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i San Marino och regioner/stater som Serravalle, Castello di Borgo Maggiore, Castello di Domagnano, Castello di Fiorentino, Castello di Acquaviva, Castello di Faetano, Chiesanuova, Castello di Montegiardino och Castello di San Marino Città.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i San MarinoAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex.  mfl.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i San Marino och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex San Marino, stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som , om man väntar för länge.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i San Marino och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i San Marino

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i San Marino?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos i städer som San Marino, mfl och vid flygplatser som mfl.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i San Marino?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i San Marino. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i San Marino?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i San Marino. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i San Marino?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i San Marino: San Marino, . De mest populära flygplatserna är .

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i San Marino?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i San Marino. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i San Marino?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i San Marino: . Du kan hitta dessa företag i städer som San Marino, mfl.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från San Marino?

Biluthyrare som kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i San Marino i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i San Marino?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i San Marino. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Behöver jag självriskeliminering i San Marino?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i San Marino. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i San Marino?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i San Marino. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i San Marino?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i San Marino. En sökning efter land eller t.ex. ö i San Marino listar de största flygplatserna som . Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hyra bil billigt i San Marino - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hos oss kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i alla städer i San Marino. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Sök och boka en billig bil i städer som Serravalle, Borgo Maggiore, San Marino, Domagnano, Fiorentino. Vi listar endast hyrbilspriser från bolag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram till ditt resmål. Vi kan erbjuda bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuder billiga hyrbilar i och vid San Marinos flesta städer, järnvägsstationer och orter samt på de stora flygplatser.

Fakta om San Marino

San Marino har ca 31 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är San Marino där det bor ca 4 500 invånare. Topp fem städer är Serravalle (ca 9300 inv), Borgo Maggiore (ca 6400 inv), San Marino (ca 4500 inv), Domagnano (ca 3200 inv), Fiorentino (ca 2500 inv). Total yta/area på 61 km2. Europas 50:e största land när det gäller invånare och 49:e största till ytan. Länder som gränsar är Italien. Webbplatser på nätet har ofta domänen .sm. Officiell valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. För att ringa använder man landskoden +378. Alternativa namn är San Marino, San Marino. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa. Väder och kartor över landet, städer mm. Officiella språk som brukas i landet är tex Italienska.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i San Marino

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra flyttbil Serravalle, Hyrbil fria mil Castello di Borgo Maggiore, Hyra transportbilar Castello di Domagnano, Castello di Fiorentino, Castello di Acquaviva, Castello di Faetano, Chiesanuova, Castello di Montegiardino och Castello di San Marino Città. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter i San Marino. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil San Marino. Biluthyrning envägs och envägsuthyrning där du hämtar här och lämnar där i San Marino. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: -.

Hyrbilsbolag vi jämför i San Marino

När du letar efter en bil att hyra i landet San Marino jämför biluthyrning.nu och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: . Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil San Marino recensioner, betyg & omdömen