Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Slovenien

Jämför biluthyrningsföretag Slovenien

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Slovenien

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Slovenien. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Slovenien. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Slovenien

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Slovenien och regioner/stater som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Slovenien och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Velenje, Koper, Novo mesto, Ptuj, Trbovlje och Izola stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Ljubljana flygplats, Maribor flygplats och Portorož flygplats, om man väntar för länge.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i SlovenienAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Slovenien och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Slovenien

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Slovenien?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Slovenien: Europcar, Sixt, Hertz, Avis, Thrifty, National och Budget. Du kan hitta dessa företag i städer som Trbovlje, Ptuj, Izola, Novo mesto, Velenje, Maribor, Kranj, Koper, Ljubljana och Celje mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Slovenien?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Slovenien. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag självriskeliminering i Slovenien?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Slovenien. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Slovenien?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Slovenien. En sökning efter land eller t.ex. ö i Slovenien listar de största flygplatserna som Ljubljana flygplats, Maribor flygplats och Portorož flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Slovenien?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Surprice, InterRent, Green Motion, Flizzr, Alamo, Dollar, Avant Car och Atet i städer som Trbovlje, Ptuj, Izola, Novo mesto, Velenje, Maribor, Kranj, Koper, Ljubljana och Celje mfl och vid flygplatser som Ljubljana flygplats, Maribor flygplats och Portorož flygplats mfl.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Slovenien?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Slovenien: Koper, Ljubljana, Izola, Kranj, Trbovlje, Novo mesto, Ptuj, Ankaran, Portorož, Lucija, Bled, Velenje, Piran, Maribor och Celje. De mest populära flygplatserna är Ljubljana flygplats, Maribor flygplats och Portorož flygplats.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Slovenien?

Biluthyrare som Europcar, Sixt, Hertz, Avis, Thrifty, National och Budget kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Slovenien i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Slovenien?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Slovenien. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Slovenien?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Sixt, Avis, Budget, Hertz och Europcar att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Slovenien. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Slovenien?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Slovenien. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Slovenien?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Slovenien. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hyra bil billigt i Slovenien - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Sloveniens populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Slovenien. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som t.ex. Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Velenje, Koper, Novo mesto, Ptuj, Trbovlje, Kamnik. Vi listar priser på hyrbilar från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil.

Info om Slovenien

Slovenien har ca 2 007 000 invånare och ligger i Europa. Total yta/area på 20 273 km². Slovenien är 147:e största land när det gäller invånare och 157:e största till ytan i världen. 35:e största land när det gäller invånare och 38:e största till ytan i Europa. De största regionerna/staterna/länen är Mestna Občina Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Celje, Mestna Občina Novo mesto, Občina Domžale, Velenje, Nova Gorica, Kamnik, Občina Krško, Slovenska Bistrica, Občina Brežice, Ptuj, Občina Škofja Loka, Jesenice, Občina Žalec, Murska Sobota, Grosuplje, Občina Ajdovščina, Občina Šentjur, Radovljica, Piran, Sevnica, Trbovlje, Zagorje ob Savi, Slovenj Gradec, Občina Kočevje, Vrhnika, Izola, Postojna, Medvode och Občina Ivančna Gorica av totalt 212. Alternativa namn är Narodna Republika Slovenija, Peoples Republic of Slovenia, Socijalistička Republika Slovenija, Slovenija, Republika Slovenija, Republic of Slovenia, Slovenia, Socialist Republic of Slovenia. Huvudstad är Ljubljana där det bor ca 272 200 invånare. Olika språk som används är t.ex. Slovenska, Serbokroatiska. .si är en vanlig domänändelse för webbplatser. Euro (EUR) är valutan som används för betala med i landet. De fem högsta bergen är Triglav (2864 m), Škrlatica (2740 m), Mangrt (2678 m), Jalovec (2645 m) och Razor (2601 m). De fem största städerna är Ljubljana (ca 272200 inv), Maribor (ca 95200 inv), Celje (ca 37500 inv), Kranj (ca 36900 inv), Velenje (ca 25500 inv). Länder som är grannar är Ungern, Italien, Kroatien, Österrike. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Ungern, Italien, Kroatien, Österrike. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Euro (EUR). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse i Slovenien. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +386.

Slovenien sevärdheter & aktiviteter

Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Uppleva en nöjespark, vattenpark eller temapark, då finns dessa alternativ, Ivarčko jezero, Strandbad Klagenfurt, Freibad Bleiburg, Strandbad, Walderlebniswelt, Strandbad Krainz, Vodno Mesto Atlantis, Waldbad, Strandbad Keuschnig, Parkbad Krumpendorf, Terme Snovik, Strandbad Reifnitz, Aquapark, Badesee St Johann, Erlebnisfreibad Bad Eisenkappel och Strandbad Keutschacher See. Tropikhus, tropicarium, zoo, djurparker, aquarium och terrarium är Reptilienzoo, Streichelzoo, Reptilienzoo Happ, Wildpark, Deer’s Zoo, Vivarium Proteus, Alpen Wildpark Feld am See, Horse Centar Lanterna Mini Zoo, Adlerarena Burg Landskron (Greifvogelwarte Landskron), Ljubljana ZOO, Children’s Zoo, Affenberg Landskron, Crikvenica Aquarium, Mini Zoo Jelena, Zoo park Rožman Jože, Kenny Bear Freigehege och Wildpark Rosegg. Besöka ett Zoo med hela familjen? Ofta kan besöka utan att boka innan, men en del vingårdar kräver att man bokar tid i förväg. Smaka på det lokala vinet i Slovenien? Vingårdar och vinproducenter i Slovenien är t.ex. Syntezis Vinoteka, Jermann Cantina di Ruttars, Vina Štok, Azienda Agricola SCRIBANO, Weingut B & Z, Bjana, Turistična Kmetija Živcovi, Azienda Agricola Dino Turco, Rondič Wine House, Vinska klet Rouna, Kmetija Pregeljc, Vinarstvo Šibav, Vino Petrič, Vino Žorž, Livon Azienda Agricola, Kraška klet Krstan och Azienda agricola do Ville.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Slovenien

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Slovenien: Mini / Liten Elit (Mini elite), Kompakt (Compact), Premium (Premium), Mini / Liten (Mini), Fullstor Elit (Fullsize elite), Exotiska bilar (Exotic), Moped (Moped), Standard (Standard), Minibuss (Minivan), Stor lastbil (Large truck), Medium SUV (Medium SUV), Elbilar (Electric cars), Specialbilar (Special), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Liten SUV (Small SUV), Hybridbilar (Hybrid cars), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Fullstor (Fullsize), Ekonomisk (Economy), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Ekonomisk Elit (Economy elite), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Kompakt Elit (Compact elite), Cabriolet (Convertible), Mellanstor (Intermediate), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), 7 sätes minibuss (7 seat minivan). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Mestna Občina Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Celje, Mestna Občina Novo mesto, Občina Domžale, Velenje, Nova Gorica, Kamnik, Občina Krško, Slovenska Bistrica, Občina Brežice, Ptuj, Občina Škofja Loka, Jesenice, Občina Žalec, Murska Sobota, Grosuplje, Občina Ajdovščina, Občina Šentjur, Radovljica, Piran, Sevnica, Trbovlje, Zagorje ob Savi, Slovenj Gradec, Občina Kočevje, Vrhnika, Izola, Postojna, Medvode och Občina Ivančna Gorica mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Slovenien är Premium: t.ex. Mercedes E Class, mfl. Standard: t.ex. Audi A4, Volkswagen Passat, mfl. Mellanstor: t.ex. Toyota Avensis, Skoda Octavia, Liten SUV, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, mfl. Kompakt: t.ex. Volkswagen Golf, Volkswagen Golf GTI, Audi A3, Citroen C4 Cactus, Mini / Liten Elit, mfl. Cabriolet: t.ex. Renault Megane Convertible, mfl. Ekonomisk: t.ex. Opel Corsa, Toyota Yaris Hybrid, Ford Fiesta, Stor lastbil, Hybridbilar, Fullstor Elit, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. Jaguar XF, Range Rover Sport, Liten / medel lastbil, mfl. Minibuss: t.ex. Mercedes Viano, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Mercedes Vito Diesel, Mercedes Vito Traveliner, Ford Tourneo, Mellanstor Elit, mfl. Mini / Liten: t.ex. Smart Electric Drive, Volkswagen Up, Citroen C1, Toyota Aygo, Specialbilar, Medium SUV, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Ford Galaxy, Volkswagen Touran, Kompakt Elit, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. BMW X3, Nissan Juke, Toyota Rav4, Kia Sorento, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Vauxhall Astra Combo Van, Fiat Ducato High Roof, Ford Transit SWB Van, Exotiska bilar, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Citroen C3 Picasso, Renault Scenic, Citroen C4 Picasso, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Ford Focus Estate, Volkswagen Passat Estate, Skoda Octavia Estate, Elbilar, Moped, Ekonomisk Elit, mfl. I mindre städer och på öar som Mariborski Otok mfl är dock utbudet mindre.

Tips hur man hittar en hyrbil i Slovenien

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Slovenien och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Ljubljana Jože Pučnik flygplats , Maribor Edvard Rusjan flygplats och Portorož flygplats bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. Flizzr, Thrifty, Avant Car, Budget, Dollar, Atet, Alamo, Enterprise, National, Surprice, Hertz, Avis, Green Motion, InterRent, Sixt, Europcar är företagen biluthyrning.nu jämför i Slovenien för att hitta bästa priset.

Trafikregler och parkeringsregler

Att köra hyrbil i Slovenien är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Velenje, Koper, Novo mesto, Ptuj, Trbovlje, Kamnik bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Slovenien

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: -. Jämför antal dagar du önskar, vecka, weekend, hyra för en dag, ett år, en hel månad eller långtid i Slovenien. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil Ljubljana, All Inclusive hyrbil Maribor, Hyra skåpbil Celje, Kranj, Velenje, Koper, Novo mesto, Ptuj, Trbovlje, Izola, Lucija, Bled, Piran, Ankaran, Portorož och Kranjska Gora. Jämför hyra för en dag, långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar i Slovenien. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billiga hyrbilar Ljubljana flygplats, Hyrbilar med fri körsträcka Maribor flygplats och Hyra bil Portorož flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Slovenien

När du ska hyra en bil i landet Slovenien jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Surprice, InterRent, Budget, Enterprise, Flizzr, Avant Car, Atet, Europcar, Alamo, Dollar, Green Motion, Thrifty, Sixt, National, Avis och Hertz. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Slovenien recensioner, betyg & omdömen