Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Togo

Jämför biluthyrningsföretag Togo

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Togo

Prisjämförelse på biluthyrning över hela Togo på nätet. Sök och boka ett fordon i enkla steg. När du bokar en hyrbil via oss väntar inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter. Prisgaranti på familje-, ekonomi- och lyxbilar. Vi kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar i Togo. Om du endast vill hyra ett fordon från ett företag som du redan vet namnet på kan du välja det i söklistan.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd och tips om att hyra bil i Togo

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Togo och regioner/stater som Savanes, Plateaux, Maritime, Centrale och Kara.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Togo och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Lomé, Sokodé, Kara, Atakpamé, Kpalimé, Bassar, Tsévié, Aného, Sansanné-Mango och Dapaong stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Lomé–Tokoin Flygplats och Niamtougou Flygplats, om man väntar för länge.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Togo och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i TogoAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar och Budget mfl.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Togo

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Togo?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Togo: Dapaong, Niamtougou, Badou, Bassar, Tsévié, Bafilo, Kara, Tchamba, Atakpamé, Kpalimé, Lomé, Notsé, Sokodé, Sansanné-Mango och Aného. De mest populära flygplatserna är Niamtougou Flygplats och Lomé–Tokoin Flygplats.

Behöver jag självriskeliminering i Togo?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Togo. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Togo?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Hertz, Europcar, Avis och Budget i städer som Tsévié, Atakpamé, Sansanné-Mango, Dapaong, Aného, Kpalimé, Sokodé, Bassar, Lomé och Kara mfl och vid flygplatser som Niamtougou Flygplats och Lomé–Tokoin Flygplats mfl.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Togo?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Togo. En sökning efter land eller t.ex. ö i Togo listar de största flygplatserna som Niamtougou Flygplats och Lomé–Tokoin Flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Togo?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Togo. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Togo?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Europcar, Hertz, Budget och Avis att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Togo. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Togo?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Togo: Europcar, Hertz, Budget och Avis. Du kan hitta dessa företag i städer som Tsévié, Atakpamé, Sansanné-Mango, Dapaong, Aného, Kpalimé, Sokodé, Bassar, Lomé och Kara mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Togo?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Togo. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Togo?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Togo. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Togo?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Togo. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Togo?

Biluthyrare som Europcar, Hertz, Budget och Avis kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Togo i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Togo - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Togo. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som tex Lomé, Sokodé, Kara, Atakpamé, Kpalimé. Vi listar priser på hyr bil från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Togos flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Mer om Togo

Togo är ett land med ca 6 587 000 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Lomé där det bor ca 749 700 invånare. Det fem största städerna är Lomé (ca 749700 inv), Sokodé (ca 117800 inv), Kara (ca 104200 inv), Atakpamé (ca 80700 inv), Kpalimé (ca 75100 inv). Total yta/area på 56 785 km2. Afrikas 33:e största land när det gäller invånare och 42:e största till ytan. Grannländer som Benin, Ghana, Burkina Faso. Den officiella valutan är Franc (XOF) och används för att betala vid köp. Språk som är vanliga är tex Franska, Ewe, Mina (Cameroon), Kabiyè, Dagbani, Hausa. Sidor på Internet har vanligtvis toppdomänen .tg. Andra namn för detta land är Togo, Togo, Togolese Republic. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Se väder och titta kartor. För att ringa använder man landskoden +228.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Togo

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Biluthyrning Savanes, Jämför hyrbilar Plateaux, Hyrbil där allt ingår Maritime, Centrale och Kara. Jämför antal dagar du önskar, vecka, weekend, hyra för en dag, ett år, en hel månad eller långtid i Togo. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbilar med fri körsträcka Lomé, Hyra transportbil Sokodé, Hyra bil Kara, Atakpamé, Kpalimé, Bassar, Tsévié, Aného, Sansanné-Mango, Dapaong, Tchamba, Badou, Niamtougou, Bafilo, Notsé, Sotouboua och Vogan. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar i Togo. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billig biluthyrning Lomé–Tokoin Flygplats och Billigaste hyrbilen Niamtougou Flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Togo

När du söker efter hyrbilar i landet Togo jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Avis, Hertz, Budget och Europcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Togo recensioner, betyg & omdömen