Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Belgien

Jämför biluthyrningsföretag Belgien

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Belgien

Här kan du jämföra priser på biluthyrning i Belgien. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg. När du hyr bil via oss väntar inga konstiga överraskningar när du hämtar ut hyrbilen vid ankomst. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Garanterat bäst pris på lyx-, ekonomi- och familjebilar. Vi hjälper dig att hitta en billig hyrbil i hela Belgien. Vill du endast hyra ett fordon direkt från ett företag du föredrar kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Belgien

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Belgien och regioner/stater som Flandern, Vallonien och Brysselregionen.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Bryssel, Antwerpen, Gent, Charleroi, Liège, Brygge, Namur, Leuven, Mons och Deurne stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Bryssel-Zaventem flygplats, Bryssel-Charleroi flygplats, Antwerpens flygplats, Liège flygplats, Kortrijk-Wevelgem flygplats, Kiewit-Hasselt flygplats och Oostende-Brygge flygplats, om man väntar för länge.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Belgien och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i BelgienAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Belgien och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Belgien

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Belgien?

Att hyra en mindre bil i Belgien kostar från ca € 10 per dag och uppåt eller neråt, beroende på säsong och utbud samt en normalstor bil från ca 23 € / dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Större bilar, lyxbilar, skåpbilar och flyttbilar kostar mer. Hur mycket det kostar att hyra en bil beror på tid på året, utbud av bilar, land och vilken en typ av bil man planerar att hyra. Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset för hyrbilen som visas är per dag och baseras på en veckohyra i 7 dagar. Erbjudandet kan ändras eller med kort varsel helt tas bort av de olika uthyrningsföretagen.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Belgien?

I genomsnitt kostar en normalstor hyrbil i Belgien ca. € 161 per vecka (€ 23 per dag). En mindre hyrbil i kostar ca. € 70 per vecka. Bäst priser hittar du i större städer som Bryssel, Liège, Antwerpen, Leuven, Gent, Brygge, Deurne, Namur, Charleroi och Mons. Priset för hyrbilen som visas baseras på en veckohyra i 7 dagar. Erbjudandet kan ändras eller med kort varsel helt tas bort av de olika uthyrningsföretagen. Gör en sökning med Biluthyrning.nu och se enkelt alla aktuella priser på hyrbilar just nu.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Belgien?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Sixt, Avis, Hertz, Europcar och Budget att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Belgien. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Belgien?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Belgien. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Behöver jag självriskeliminering i Belgien?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Belgien. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Belgien?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Belgien. En sökning efter land eller t.ex. ö i Belgien listar de största flygplatserna som Bryssel-Charleroi flygplats, Liège flygplats, Kortrijk-Wevelgem flygplats, Kiewit-Hasselt flygplats, Antwerpens flygplats, Bryssel-Zaventem flygplats och Oostende-Brygge flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Hur mycket kostar det att hyra en flyttbil eller skåpbil i Belgien?

Hur mycket det kostar att hyra en skåpbil, flyttbil eller mindre lastbil i Belgien beror på tid på året och utbudet av modeller i olika städer och flygplatser. I Belgien kan man hitta en mindre lastbil eller skåpbil från ca 46 € / dag och uppåt, mellan lastbil från ca 60 € / dag och uppåt, stor skåpbil från ca 69 € / dag och uppåt.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Belgien?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Belgien: Mons, Charleroi, Leuven, Namur, Deurne, Mechelen, Brygge, Bryssel, Hasselt, Gent, Antwerpen, La Louvière, Liège, Aalst och Kortrijk. De mest populära flygplatserna är Bryssel-Zaventem flygplats, Liège flygplats, Bryssel-Charleroi flygplats, Kiewit-Hasselt flygplats, Antwerpens flygplats och Kortrijk-Wevelgem flygplats.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Belgien?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Belgien. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Hur mycket kostar det att hyra en bil under en längre tid som en månad i Belgien?

I genomsnitt kostar en normalstor hyrbil i Belgien ca. € 644 per månad (€ 23 per dag). En mindre hyrbil i kostar ca. € 280 per månad. De bästa priserna hittar du i de största städerna som Bryssel, Liège, Antwerpen, Leuven, Gent, Brygge, Deurne, Namur, Charleroi och Mons. Priset för hyrbilen som visas baseras på en månadshyra i 28 dagar. Erbjudandet kan ändras eller med kort varsel helt tas bort av de olika biluthyrningsföretagen. Större bilar, lyxbilar, skåpbilar och flyttbilar kostar mer.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Belgien?

Biluthyrare som Hertz, Budget, Sixt, Thrifty, Europcar, Avis och National kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Belgien i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Belgien?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Belgien: Hertz, Budget, Sixt, Thrifty, Europcar, Avis och National. Du kan hitta dessa företag i städer som Bryssel, Liège, Antwerpen, Leuven, Gent, Brygge, Deurne, Namur, Charleroi och Mons mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Belgien?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Belgien. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Behöver jag ett internationellt körkort i Belgien?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Belgien. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Vad kostar det att hyra en minibuss i Belgien?

Hur mycket det kostar att hyra en 9-sitsig minibuss i Belgien beror på tid på året, utbudet av bussar i olika städer som Gent, Charleroi, Leuven, Bryssel, Mons, Liège, Brygge, Namur och Antwerpen mfl. I Belgien kan man hitta en 9-sitsig minibuss från ca 39 € / dag och uppåt. Gör en sökning med Biluthyrning.nu och se enkelt alla aktuella priser på minibussar just nu. Priset för minibussen som visas är per dag och baseras på en veckohyra i 7 dagar. Erbjudandet kan ändras eller med kort varsel helt tas bort av de olika uthyrningsföretagen.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Belgien?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Autoclick, Dollar, Flizzr, Keddy By Europcar, Hertz Dream Collection, Alamo, Payless och InterRent i städer som Bryssel, Liège, Antwerpen, Leuven, Gent, Brygge, Deurne, Namur, Charleroi och Mons mfl och vid flygplatser som Bryssel-Zaventem flygplats, Liège flygplats, Bryssel-Charleroi flygplats, Kiewit-Hasselt flygplats, Antwerpens flygplats och Kortrijk-Wevelgem flygplats mfl. I de större städerna kan du hitta en hyrbil för € 10 - 23 per dag.

Hyra bil billigt i Belgien - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Hitta hyrbil & hyra bil i BelgienBilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24-48 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Biluthyrning.nu kan erbjuda hyrbilar vid Belgiens flesta städer, färjeterminaler, resecentrum och flesta flygplatser.

Här kan du jämföra hyrbilar och hyra av fordon från flera företag i orter inom Belgien. Sök och hitta de bästa priserna på biluthyrning. Leta och boka direkt i städer och resmål som t.ex. Bryssel, Antwerpen, Gent, Charleroi, Liège, Brygge, Namur, Leuven, Mons, Deurne, Aalst, Mechelen, La Louvière, Kortrijk. Vi listar priser på hyrbilar från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte uppstår några problem när du ska hämta din bil.

Fakta om Belgien

Belgien har ca 10 403 000 invånare och ligger i Europa. Total yta/area på 30 510 km². Belgien är 81:e största land när det gäller invånare och 143:e största till ytan i världen. 15:e största land när det gäller invånare och 35:e största till ytan i Europa. De största regionerna/staterna/länen är Flanders, Wallonia och Brysselregionen av totalt tre. Alternativa namn är België, Belgium, Kingdom of Belgium, Koninkrijk België. Huvudstad är Bryssel där det bor ca 1 019 000 invånare. Länder som gränsar är Tyskland, Nederländerna, Luxemburg, Frankrike. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Tyskland, Nederländerna, Luxemburg, Frankrike. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Euro (EUR). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Bryssel (ca 1019000 inv), Antwerpen (ca 459800 inv), Gent (ca 231500 inv), Charleroi (ca 200100 inv), Liège (ca 182600 inv) är de fem största städerna. Officiell valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Sajter på Internet har ofta domänändelsen .be. Botrange (694 m), Baraque Michel (674 m) och Baraque de Fraiture (652 m) är de högsta fem bergen i landet. Officiella språk som brukas i landet är t.ex. Tyska, Franska, Nederländska. Väder och kartor över städer, landet mm i Belgien. Få förslag på upplevelser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa i landet. +32 är landskoden när man vill ringa via telefon till landet.

Sevärdheter & aktiviteter i Belgien

Reser ni med barn och vill besöka en djurpark? Zoo Antwerpen, Pairi Daiza, Kinderboerderij Terneuzen, La Ferme du Parc Maximilien, Parc Zoologique, Berkenhof’s Tropical Zoo, Schoolhoeve de Campagne, ’t Marmotteke, Planckendael, DiReBoe, Olmense Zoo, La Ferme du Zoo, Kinderboerderij Juffertje in’t Groen, Kinderboerderij Wilrijk, Ranch, Kinderboerderij de Heihoeve, Eendenkooi, Kinderboerderij de Knuffelhoeve och Diggiehoeve är aquarium, djurparker, zoo, tropicarium, tropikhus och terrarium i Belgien. Vill ni göra något roligt med hela familjen? Uppleva en nöjespark, vattenpark eller temapark, då finns dessa alternativ, Bobbejaanland, Plopsaland De Panne och Dadipark. Funderar du på att åka på en vinresa till Belgien? Vingårdar och vinproducenter i Belgien är t.ex. Vin de Liège, Wijnhoeve de Kleine Schorre, Ten Kapittelberg, Wijndomein de Planck, Wijndomein Aldeneyck, de Caybergh, Le Champ d’Eole, Au Pays D’OC och Schorpion wijnen.

Billig bilhyra med fri körsträcka i Belgien

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Belgien: Moped (Moped), Cabriolet (Convertible), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Liten SUV (Small SUV), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury), Stor lastbil (Large truck), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Kompakt Elit (Compact elite), Mellanstor (Intermediate), Kompakt (Compact), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Specialbilar (Special), Exotiska bilar (Exotic), Mini / Liten (Mini), Ekonomisk Elit (Economy elite), Standard (Standard), Ekonomisk (Economy), Elbilar (Electric cars), Premium (Premium), Fullstor Elit (Fullsize elite), Hybridbilar (Hybrid cars), Medium SUV (Medium SUV), Fullstor (Fullsize), Mini / Liten Elit (Mini elite), Minibuss (Minivan), Mellanstor Elit (Intermediate elite), 9 sätes minibuss (9 seat minivan). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Flanders, Wallonia och Brysselregionen mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Belgien är Elbilar, Mini / Liten Elit, Hybridbilar, mfl. Premium: t.ex. Mercedes E Class Estate, Mercedes C Class, Mercedes SLK 350, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. Skoda Octavia Estate, Peugeot 508 Estate, Volkswagen Passat Estate, Jaguar F Pace, Toyota Avensis Estate, mfl. Mini / Liten: t.ex. Peugeot 107, Volkswagen Up, Toyota Aygo, Citroen C1, Liten SUV, mfl. Ekonomisk: t.ex. Mini Countryman, Opel Corsa, Citroen DS3, Fiat Panda, Peugeot 2008, mfl. Mellanstor: t.ex. Opel Mokka, Toyota Avensis, Audi A3, Ford Mondeo, Liten / medel lastbil, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Citroen Berlingo, BMW 2 Series Active Tourer Hybrid, Kia Carnival, Renault Scenic, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, Ekonomisk Elit, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. BMW 7 Series, Porsche Cayman, BMW Z4 Convertible, mfl. Minibuss: t.ex. Mercedes Viano, Kompakt Elit, Medium SUV, Stor lastbil, Specialbilar, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, Mercedes C Class, Lastbil / Flyttbil, mfl. Cabriolet: t.ex. Mercedes E Class Convertible, Audi A3 Convertible, Smart Convertible, Mini Convertible, Fiat 500 Convertible, mfl. Kompakt: t.ex. Citroen C4 Cactus, Audi A3, Volkswagen Golf, Opel Astra, mfl. Standard: t.ex. BMW 4 Series Gran Coupe, Volkswagen Passat, Exotiska bilar, Fullstor Elit, Moped, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Ford Galaxy, Volkswagen Touran, Renault Espace, mfl. Mellanstor Elit: t.ex. BMW 2 Series Active Tourer, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Mercedes Vito Diesel, Mercedes Vito Traveliner, Ford Transit, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. Mitsubishi Pajero, Daihatsu Terios, BMW X5, Kia Sorento, BMW X3, mfl. I mindre städer och på öar som Île du Moulin, Île Monsin, Het Eiland, Île de Franche Garenne och Île d’Androssart mfl är dock utbudet mindre.

Vad man bör tänka på när man letar hyrbil i Belgien?

Om du redan innan du åker bestämt dig för att hyra bil i Belgien och vill betala så lite som möjligt bör du boka bilen innan du reser. I första hand bör du testa att boka din bil via Internet, det är oftast billigast, enkelt att söka och jämföra, samt att det tar mindre tid. Om din bil skall hämtas på en flygplats, som Bryssel-Zaventem flygplats, Bryssel södra Charleroi flygplats, Antwerp International flygplats, Liège flygplats, Wevelgem flygplats, Hasselt flygplats, Ostend-Bruges International flygplats och Oostmalle Air Base bör du boka innan du reser. Ett sök flera alternativ. Vi jämför t.ex. dessa företag i Belgien, Budget, Europcar, Flizzr, National, Alamo, Avis, Thrifty, Autoclick, InterRent, Enterprise, Hertz, Payless, Hertz Dream Collection, Dollar, Sixt, Keddy By Europcar.

Trafikregler och parkeringsregler

Att köra hyrbil i Belgien är inte speciellt svårt men som i de flesta länder finns det regler att följa när det gäller trafik och parkering. Det kan vara bra att plugga in de viktigaste reglerna för trafik och parkering innan resan så att du undviker böter och din resa blir säker. Om du planerar att hyra bil och köra i de större städerna, som t.ex. Bryssel, Antwerpen, Gent, Charleroi, Liège, Brygge, Namur, Leuven, Mons, Deurne, Aalst, Mechelen, La Louvière, Kortrijk bör du tänka till lite extra. Det kan vara svårt att hitta parkeringar och det är ofta långa bilköer, helst vid rusningstid.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Belgien

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Hyra bil Flandern, Hyrbilar med fria mil Vallonien och Bilhyra Brysselregionen. Jämför långtid, hyra för en dag, ett år, en hel månad, vecka, antal dagar du önskar eller weekend i Belgien. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyra transportbil Bryssel, Hyr en bil Antwerpen, Hyra transportbilar Gent, Charleroi, Liège, Brygge, Namur, Leuven, Mons, Deurne, Aalst, Mechelen, La Louvière, Kortrijk, Hasselt, Oostende, Sint-Niklaas, Tournai, Genk och Seraing. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Hyra buss Bryssel-Zaventem flygplats, Hyra lätt lastbil Bryssel-Charleroi flygplats, Hyra bil Antwerpens flygplats, Liège flygplats, Kortrijk-Wevelgem flygplats, Kiewit-Hasselt flygplats och Oostende-Brygge flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Belgien

När du ska hyra en bil i landet Belgien jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Budget, Sixt, Flizzr, InterRent, Hertz Dream Collection, Avis, Thrifty, Hertz, Keddy By Europcar, Dollar, Autoclick, Payless, Enterprise, National, Europcar och Alamo. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Belgien recensioner, betyg & omdömen