Priser från kända biluthyrningsföretag men även små lokala i Slovakien

Jämför biluthyrningsföretag Slovakien

Jämför priser på att hyra bil & hyrbil i Slovakien

Sök och jämför priser på biluthyrning i hela Slovakien. Garanterat bäst hyrpris på familje-, lyx- och ekonomibilar. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Vårt mål är att hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar i Slovakien på nätet. Föredrar du vissa bolag före andra kan du välja det när du söker.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips och råd om att hyra bil i Slovakien

Här har vi sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man letar efter en billig hyrbil i Slovakien och regioner/stater som Presov kraj, Kosice kraj, Nitra kraj, Zilina kraj, Banska Bystrica kraj, Trencin kraj, Bratislava kraj och Trnava kraj.

Ingår fri körsträcka / fria mil?

Kolla så att fri körsträcka är ingår i hyran. Om det inte ingår fri körsträcka, kontrollera att kilometerantalet i kontraktet räcker. Alla stora bolag har obegränsad körsträcka men mindre billiga bolag kan ha en maximal körsträcka per dag.

Gör en snabb besiktning vid hämtning

Besikta och undersök hyrbilen när du hämtar den. Kontrollera att alla skador, repor och bucklor finns med i tillståndsrapporten. Kontrollera hur stor självrisken är! Det som ofta skiljer mellan mindre billiga bolag i Slovakien och större globala bolag är hur stort belopp självrisken är på. Läs också villkoren noga när det gäller hur bilen skall återlämnas. Mindre lokala bolag kan ha en administrativ avgift om bilen skall återlämnas med tom tank. Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker.

Är ni flera som ska köra bilen? Vart ska ni åka?

Extraförare? Om mer än en köra bilen så ska det anges vid bokningen eller vid till bolaget vid ankomst. Kom ihåg att det kan finnas begränsningar att köra bilen till andra länder och ta bilen från eller till öar som .

Granska kontraktet & villkoren noga

Granska och läs hyresvillkoren innan du bokar hyrbilen. Biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag och villkoren skiljer mellan de olika företagen. Mindre bolag kan ha administrativa avgifter som skall betalas på plats som avser tankning efter återlämning. Eventuella avgifter framgår under bokningen. Granska och läs kontraktet när du hämtar din hyrbil. Biluthyrning.nu erbjuder billiga hyrbilar från flera olika hyrbilsbolag i Slovakien och kontraktet skiljer mellan de olika företagen. Om det är något du inte förstår i kontraktet så fråga någon från företaget på plats eller kontakta oss direkt.

Tanka bilen innan du lämnar tillbaka den

Olika företag har olika bränslevillkor. Om bilen skall tankas innan återlämning, gör det för att undvika extra avgifter från hyrbilsbolaget. En del mindre bolag har en administrativ avgift för att tanka bilen om den skall lämnas tom vilket framgår i villkoren men inte alltid i det totala priset. Titta extra noga på tankningsbestämmelserna! Om bolaget har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom” så kan det tillkomma en administrativ avgift för tankning. Eventuell avgift framgår under bokningen. Det är ofta de billigare bolagen som har ”Hämta upp fulltankad, lämna av tom”.

Jämför priser från flera bolag och boka hyrbilen på Internet

Billig hyrbil i SlovakienAtt leta, söka och boka billig biluthyrning på Internet blir billigare och det är enklare och tar mindre tid. Jämför många företag och sajter för att hitta bästa pris. Biluthyrning.nu jämför flera bolag samtidigt i en enda sökning via Cartrawler. Vi äger inte några bilar utan jämför bara priser från olika bolag som t.ex. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo och Dollar mfl.

Boka så tidigt som möjligt

Boka så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare om du väntar. I stora städer som tex Bratislava, Košice, Prešov, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Trnava, Martin, Trencin och Poprad stiger priserna ofta ju senare man bokar. Det kan även vara svårt att hitta bilar vid stora flygplatser som Bratislava flygplats, Košice flygplats och Poprad-Tatry flygplats, om man väntar för länge.

Vanliga frågor om hyrbilar & bilhyra i Slovakien

Behöver jag självriskeliminering i Slovakien?

Biluthyrning.nu rekommenderar att teckna självriskeliminering vid bokningen. Cartrawlers försäkringspartner erbjuder ett fullständigt självriskelimineringspaket som är upp till 50% billigare än vad du skulle betala vid biluthyrarens disk i Slovakien. Kostnader och villkor för försäkringen kommer att framgå vid bokningen.

Vilka är de mest populära hyrbilsplatserna i Slovakien?

Baserat på sökningar hos biluthyrning.nu är de mest populära städerna att hyra en bil i Slovakien: Bratislava, Trencin, Poprad, Žilina, Prievidza, Prešov, Košice, Nové Zámky, Martin, Nitra, Zvolen, Trnava, Banská Bystrica, Považská Bystrica och Michalovce. De mest populära flygplatserna är Košice flygplats, Bratislava flygplats och Poprad-Tatry flygplats.

Tillkommer det kostnader för att köra över landsgränser från Slovakien?

Biluthyrare som Budget, National, Sixt, Europcar, Thrifty, Avis och Hertz kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Slovakien i lokal valuta. Vi kommer att ange i hyresvillkoren huruvida det är tillåtet att köra över landsgränser och till vilka länder vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Slovakien?

Baserat på betyg och recensioner hos biluthyrning.nu är de bästa biluthyrningsföretagen i Slovakien: Budget, National, Sixt, Europcar, Thrifty, Avis och Hertz. Du kan hitta dessa företag i städer som Prešov, Poprad, Košice, Banská Bystrica, Trencin, Bratislava, Nitra, Martin, Trnava och Žilina mfl.

Vilka kostnader ingår i bilhyran i Slovakien?

Oftast ingår följande i hyran: självriskeliminering, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatt, flygplatsavgift, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyraren i Slovakien. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen hos Biluthyrning.nu.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Slovakien?

De flesta biluthyrarna har en lägsta åldersgräns på 21 år för att få hyra en bil i Slovakien. Kraven kan dock variera mellan olika biluthyrare. Observera att det kan tillkomma ytterligare kostnader om huvudföraren är under 25 eller över 75 år, för att täcka den extra försäkringskostnaden. Alla ytterligare avgifter kommer att uppges vid bokningen hos Biluthyrning.nu under de sammanlagda kostnaderna innan du bekräftar bokningen.

Behöver jag ett internationellt körkort i Slovakien?

Om ditt körkort inte är skrivet med latinska tecken (t.ex. arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska tecken) måste du ta med både ett internationellt körkort och ditt inhemska körkort i Slovakien. Om du hyr utanför EU krävs vanligtvis ett internationellt körkort, oavsett alfabet. Internationella körkort måste alltid uppvisas tillsammans med ett inhemskt körkort.

Hur kan jag hitta biluthyrning i närheten av mig i Slovakien?

Gör en sökning med biluthyrning.nu efter den stad, ö eller flygplats som ligger närmast dig i Slovakien. En sökning efter land eller t.ex. ö i Slovakien listar de största flygplatserna som Košice flygplats, Bratislava flygplats och Poprad-Tatry flygplats. Ta sen en titt på vår karta över hyrbilsföretag för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Slovakien?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna via Biluthyrning.nu hos Buchbinder, Dollar, Global, Megadrive, Keddy By Europcar, Auto-Rental.sk, Firefly och Eden Cars i städer som Prešov, Poprad, Košice, Banská Bystrica, Trencin, Bratislava, Nitra, Martin, Trnava och Žilina mfl och vid flygplatser som Košice flygplats, Bratislava flygplats och Poprad-Tatry flygplats mfl.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Slovakien?

Ja. Du kan boka utan kreditkort via Biluthyrning.nu i Slovakien. Observera att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att ta depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid hämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Tillkommer det extrakostnader för avlämning på annan ort i Slovakien?

Ja, i de flesta fallen kommer biluthyrare som Budget, Avis, Hertz, Europcar och Sixt att ta ut en extraavgift om du vill återlämna fordonet på annan ort i Slovakien. Vi kommer att uppge tydligt huruvida envägsavgift ingår i hyran eller vilka ytterligare kostnader som kan tillkomma vid bokningen via Biluthyrning.nu.

Hyra bil billigt i Slovakien - Jämför priser på hyrbilar & bilhyra

Vi jämför hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag vid alla populära resmål i Slovakien och hittar de bästa priserna på hyrbilar. Sök och boka i städer och orter som Bratislava, Košice, Prešov, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Trnava, Martin, Trencin, Poprad. Vi listar priser från företag som är trygga och kvalitetssäkrade så att det inte blir några problem när du kommer fram.

Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Hos oss på biluthyrning.nu kan du söka efter bilar vid och i Slovakiens populära städer, tågstationer, färjeterminaler och på de stora flygplatserna.

Slovakien information

Slovakien har ca 5 455 000 invånare och ligger i Europa. Total yta/area på 48 845 km². Slovakien är 113:e största land när det gäller invånare och 133:e största till ytan i världen. 24:e största land när det gäller invånare och 29:e största till ytan i Europa. De största regionerna/staterna/länen är Presov, Kosice, Nitra, Zilina, Banska Bystrica, Trencin, Bratislava och Trnava av totalt åtta. Alternativa namn är Slovakia, Slovensko, Slovenská Socialistická Republika, Slovenské Kraje, Slovenská republika, Slovak Republic, Slovak Socialist Republic. Huvudstad är Bratislava där det bor ca 423 700 invånare. Förslag på platser, sevärdheter, museum och resmål som kan vara värda att besöka under din resa till Slovakien. Väder och kartor över landet, städer mm. Polen, Ungern, Tjeckien, Ukraina, Österrike är länder som gränsar. Ingår det i priset att köra över landsgränser? Vanligtvis inte, biluthyraren kan ta ut en avgift för att köra över landsgränser till Polen, Ungern, Tjeckien, Ukraina, Österrike. Alla ytterligare kostnader betalas direkt vid hyrdisken i lokal valuta Euro (EUR). Det framgår i hyresvillkoren och under bokningen om det är tillåtet att köra över landsgränser samt till vilka länder. Olika språk som används är t.ex. Ungerska (eller magjariska), Slovakiska. Topp fem största städer är Bratislava (ca 423700 inv), Košice (ca 236600 inv), Prešov (ca 94700 inv), Nitra (ca 86300 inv), Žilina (ca 86000 inv). Sajter på Internet har ofta domänändelsen .sk. Euro (EUR) är officiell valuta för köpa och handla med. De högsta fem bergen är Gerlachovský štít (2655 m), Lomnický štít (2634 m), Ľadový štít (2627 m), Pyšný štít (2621 m) och Zadný Gerlach (2616 m). +421 är landskoden när man vill ringa via telefon till landet.

Slovakien aktiviteter & sevärdheter

Sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen? Uppleva en nöjespark, vattenpark eller temapark, då finns dessa alternativ, Kúpalisko Rosnička, Letné kúpalisko Matadorka (Letné kúpalisko MŠK Iskra Petržalka), Seebad Weiden am See, Trambulinfa, Speedworld, Letné kúpalisko Tehelné pole, Tobogán, Kúpalisko Delfín, Kúpalisko Zbojnička, Petržalská plaváreň, Weinbergbad, Erlebinsbad Aqua Splash, Kúpalisko Lamač, Erlebnisbad Prellenkirchen, Bründlbad, Bergbad Hainburg, Aquapark Senec, X bionic aquatic sphere, Parkbad och Letné kúpalisko Pezinok. Adlerwarte Kreuzenstein, Csimpánzház, Streichelzoo, Vienna Kids Farm, Ahojský dvor, Tiergarten Schönbrunn, Tier Mensch Begegnungszone, Streichelzoo Pötzleinsdorfer Schlosspark, Mini ZOO, Schönbrunn Desert House, Steppentierpark Pamhagen, Schmetterlingspark, Kinderbauernhof Landgut Wien Cobenzl, Zoo Bratislava, Butterfly House, Gazdovský dvor Náš sen, Füles bástya, Malkia Park och MiniZOO är aquarium, djurparker, zoo, tropicarium, tropikhus och terrarium i Slovakien. Besöka ett Zoo med hela familjen? På en del vingårdar kan man även stanna en längre tid. Weingut Gebrüder Stiegelmar, Weinbau Edelmeier, BOVINEL s r o, Bio Weingut Sonnenmulde Familie Schreiner, Habersack, Villa Vino Rača, Allacher Vinum Pannonia GmbH, Vinárstvo Ján & René Pretzelmayer, Weingut Georg Preisinger, Weinbau Markus Lunzer, Weingut Hareter, Weingut Helmut & Gabriele Preisinger, Weingut Königshofer, Winzerhof Gsellmann, Weingut Markus IRO, Weingut Haider Emmerich & Christian, Weingut Claus Preisinger, Weingüter Weiss Taschner, Weingut Christoph Hess och Weingut Erwin Beck är exempel på vintillverkare och vingårdar. Funderar du på att åka på en vinresa till Slovakien?

Billig bilhyra med fri körsträcka i Slovakien

Det finns många olika modeller och storlekar på bilar att välja bland. Fordonstyper och biltyper i Slovakien: Moped (Moped), Lastbil / Flyttbil (Cargo van), Minibuss (Minivan), Exotiska bilar (Exotic), Cabriolet (Convertible), Elbilar (Electric cars), Herrgårdsvagn / Kombi (Estate), Kompakt Elit (Compact elite), Mini / Liten Elit (Mini elite), 7 sätes minibuss (7 seat minivan), Medium SUV (Medium SUV), Premium (Premium), Liten SUV (Small SUV), Mellanstor Elit (Intermediate elite), Standard (Standard), Fullstor (Fullsize), Hybridbilar (Hybrid cars), Liten / medel lastbil (Small-medium truck), 5 sätes minibuss (5 seat minivan), Specialbilar (Special), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury elite), Ekonomisk (Economy), SUV / Terrängbil / Fyrhjuling (SUV), Mellanstor (Intermediate), 9 sätes minibuss (9 seat minivan), Mini / Liten (Mini), Ekonomisk Elit (Economy elite), Fullstor Elit (Fullsize elite), Kompakt (Compact), Stor lastbil (Large truck), Lyxbil / Cabriolet / Sportbil (Luxury). Större städer och populära resmål har ett fler biltyper att välja från. Om du vill hyra en lyxbil så sök på de stora flygplatserna och mest populära resmålen i de största regioner som t.ex. Presov, Kosice, Nitra, Zilina, Banska Bystrica, Trencin, Bratislava och Trnava mfl. Det kan också vara svårt att hitta specialbilar under högsäsongen, så sök i god tid för att vara säker på hitta den bil du vill ha.

Exempel på bilar som finns att hyra i Slovakien är Ekonomisk Elit, mfl. Cabriolet: t.ex. Mini Convertible, Renault Megane Convertible, Mercedes CLK Convertible, Mini / Liten Elit, mfl. Mellanstor: t.ex. Audi A3 Sedan, Audi A3, Toyota Avensis, Skoda Octavia, mfl. Mellanstor Elit: t.ex. BMW 2 Series Active Tourer, mfl. Premium: t.ex. BMW X5, Mercedes E Class, mfl. Fullstor: t.ex. BMW 3 Series, Liten / medel lastbil, Stor lastbil, mfl. Mini / Liten: t.ex. Volkswagen Up, Fiat 500, Smart Fortwo, Peugeot 107, Toyota Aygo, Moped, mfl. 7 sätes minibuss: t.ex. Ford Galaxy, Volkswagen Touran, Renault Espace, Lyxbil / Cabriolet / Sportbil, mfl. Lyxbil / Cabriolet / Sportbil: t.ex. BMW M3, BMW 5 Series, Porsche Cayenne, Liten SUV, Medium SUV, Hybridbilar, mfl. Ekonomisk: t.ex. Nissan Micra, Ford Fiesta, Renault Captur, Toyota Yaris, Opel Corsa, mfl. Standard: t.ex. BMW 4 Series Gran Coupe, Volkswagen Passat, Specialbilar, Exotiska bilar, mfl. Herrgårdsvagn / Kombi: t.ex. BMW 5 Series Estate, Skoda Fabia Estate, Mercedes C Class Estate, Opel Insignia Estate, Renault Clio Estate, Elbilar, mfl. Kompakt: t.ex. Audi A3, Mazda CX-5, Volkswagen Golf, mfl. Lastbil / Flyttbil: t.ex. Renault Master Cargo Van (10m3), Vauxhall Astra Combo Van, mfl. 5 sätes minibuss: t.ex. Citroen C4 Picasso, Renault Scenic, Citroen Berlingo, mfl. Minibuss: t.ex. Mercedes Viano, mfl. SUV / Terrängbil / Fyrhjuling: t.ex. BMW X3, Hyundai Santa Fe, BMW X5, Toyota Rav4, Volkswagen Tiguan, Fullstor Elit, Kompakt Elit, mfl. 9 sätes minibuss: t.ex. Mercedes Vito Traveliner, Ford Transit, Ford Tourneo, Mercedes Vito Diesel, mfl. I mindre städer och på öar som Ostrov och Léli-sziget mfl är dock utbudet mindre.

Vad man bör tänka på när man letar hyrbil i Slovakien?

Boka bilen i Slovakien innan resan, det är nästan alltid billigare. Boka även så tidigt som möjligt, det blir oftast dyrare desto närmare i tid din resan är. Om din bil skall hämtas på en flygplats bör du boka innan du reser, flygplatser som Bratislava flygplats, Košice International flygplats , Prešov Air Base, Žilina flygplats , Poprad-Tatry flygplats , Piestany flygplats , Lucenec och Sliač flygplats . Thrifty, National, Avis, Buchbinder, Hertz, Eden Cars, Global Rent a Car, Auto-Rental.sk, Alamo, Europcar, Dollar, Budget, Sixt, Keddy By Europcar, Firefly, Enterprise, Megadrive är företagen biluthyrning.nu jämför i Slovakien för att hitta bästa priset.

Parkeringsregler och trafikregler

Att hyra och köra bil är ofta enkelt och smidigt men som i alla andra länder finns det många trafikregler i Slovakien att följa. Om du ska besöka och köra i stora städer som Bratislava, Košice, Prešov, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Trnava, Martin, Trencin, Poprad bör du förbereda dig på bilköer, helst vid rusningstider samt att det ibland kan vara svårt att hitta parkering. Försök att lära in de vanligaste parkerings- och trafikreglerna innan du åker så att din bilfärd blir säker och att du undviker problem med polisen.

Destinationer där man kan hyra bil billigt i Slovakien

Hyrbil med fria mil och billig bilhyra i regioner som: Jämför biluthyrning Presov kraj, Hyra transportbil Kosice kraj, Hyrbilar med fria mil Nitra kraj, Zilina kraj, Banska Bystrica kraj, Trencin kraj, Bratislava kraj och Trnava kraj. Billiga hyrbilar i Slovakien. Hyra bil och billiga hyrbilar med fri körsträcka i städer som: Hyrbil Bratislava, All Inclusive hyrbil Košice, Hyra skåpbil Prešov, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Trnava, Martin, Trencin, Poprad, Prievidza, Zvolen, Považská Bystrica, Nové Zámky, Michalovce, Spišská Nová Ves, Levice, Komárno, Humenné och Liptovský Mikuláš. Alla våra priser inkluderar fri körsträcka, flygplatsavgifter, väghjälp och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter i Slovakien. Bilhyra och billiga hyrbilar vid flygplatser som: Billiga hyrbilar Bratislava flygplats, Hyrbilar med fri körsträcka Košice flygplats och Hyra bil Poprad-Tatry flygplats.

Hyrbilsbolag vi jämför i Slovakien

När du söker efter hyrbilar i landet Slovakien jämför biluthyrning.nu och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Keddy By Europcar, Megadrive, Budget, Enterprise, Auto-Rental.sk, Alamo, Dollar, Europcar, Thrifty, Avis, National, Eden Cars, Firefly, Sixt, Global, Buchbinder och Hertz. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser.

Bilhyra & hyra bil Slovakien recensioner, betyg & omdömen